Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alchemist
addikt
válasz
szabonagyur #545 üzenetére
Engem leginkább az érdekelne, hogy a 4 magot kihajtva GPU használat nélkül mi a helyzet?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
szabonagyur #533 üzenetére
Nem vágod kurvára a történetet. Meg ferdítesz elég rendesen. Leírtam hogy ha a cpu meg az nv vga is megy egyszerre akkor nincs turbo. Ez így van beállítva. Nem azért vesz vissza mert nem bírja tartani az órajelet. Alapórajelet tartja ez a lényeg. Nincs thermal trottling még fixált 3 ghz-es órajelen sem. Nem 100 fokos, és nem főzi le a kávét, tojást se lehet sütni rajta, én csak ezt bizonygatom, meg hogy használható normális feltételek mellett, és átlagos használattal a laptop. Nem próbálok senkit meggyőzni hogy ez a tökéletes gép, csak cáfoltam azokat az állításokat hogy ez használhatatlan 100 fokos kávéfőző, a hulladék anyagminőségre is írtam hogy nem az, mert 2014 év végi a gép és 3. tulajdonos vagyok. Szervízt még nem látott. Nem kell azt terjeszteni hogy az összes gép anyaghibás mert nyilvánvalóan nem az. Drágább társait nem veri le ezt sehol sem írtam, megint csak kitalált dolgokat írkálsz. A viszont látásra!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
szabonagyur #530 üzenetére
De fárasztó vagy bakker! Hazudni nem szokásom!
Egy kis fejtágítás a turbo boost-ról. [link] -
marilllyo
veterán
válasz
szabonagyur #523 üzenetére
2 mag vs. 4 mag? Néha jól jöhet.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
szabonagyur #514 üzenetére
Az elején úgy próbálkoztam a laptoppal, hogy turbo off meg alulfesz. De hamar rájöttem hogy elbírja a laptophűtés az i7-et meg a gtx 860m-et együtt is. Azóta az ide meg a másik topicba kiposztolt eredmények mind érintetlen beállításokkal mindent defaulton hagyva történtek. De ezt le is írtam.
(#515) capulet75: Mindjárt lesz sírás, mert több mint 1 órás heaven, meg videókonvertálásos screenshotokat fogok ide kiposztolni. ja és együtt ment a kettő természetesen
Megsúgom messze lesz a 100 foktól a proci.
-
rudi
nagyúr
válasz
szabonagyur #51 üzenetére
Nem vagyok egy nagy videózseni (lásd PH-s anyagok pl. ebben a cikkben is) meg 3D modellezést is csak két féléven át tanultam anno az oskolában, de ezeknél a tevékenységeknél bőven volt olyan eset, amikor, az 1200 és főleg az 1080 sor kényelmetlenül kevés volt. Egyébként az ár miatt hoztam fel példának az UHD-t, ott jön ki szépen a kontraszt, hogy Y50-70-ben 300k, HP ZBookban vagy Dell Precisionban meg 600k+.
-
Alchemist
addikt
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
Ezzel a hűtéssel még inkább ilyesminek nevezném, mint gamer gépnek, bár mechanikailag és más szempontból is pl. egy Dell Precision nyilván más kategória. De a teljesítmény/ár viszony miatt ezt veszik a cégnél munkára... egyikkel-másikkal voltak kisebb problémák, de semmi tragikus.
-
rudi
nagyúr
válasz
szabonagyur #49 üzenetére
Úgy pontos a definíció, hogy multimédiás WS alternatíva féláron. Ha neked valami őrült okból (pl. Adobe Premiere-hez) kell egy UHD-s, négymagos procis, notebook, akkor van ez az Y50-es 300k körül, amibe adnak ajándékba egy combos VGA-t mondjuk CUDA gyorsításhoz vagy vannak a pró munkaállomások kétszeres áron. Egyik vagy másik út sem kötelező, de választani lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Nálunk járt a nagy kínai márka 15,6 hüvelykes multimédiás notebookja, ami a játékoktól sem jön zavarba.
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Kiválló állapotú, Magyar bill, HP Zbook 17 G5: I7-8850H - 32GB Ram - 512GB SSD FHD - Quadro P3200
- Jó állapotú Dell Latitude 5300 I5-8350U 16GB 256GB NVME FHD eladó
- Acer hiányos laptop
- Asus X541UV 15.6" / Core i5-7200U / 8GB DDR3 / 256 GB SSD / Windows 10 PRO
- Jó állapotú Dell Precision 7740 i9-9980HK, 32GB RAM, 512GB SSD, RTX 3000, FHD kijelző laptop eladó
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest