- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feektor
csendes újonc
Nekem is van neha ilyen, a kep nem jon elo hivas kozben, vegen. De a szenzor biztosan jol mukodik.
Szerintem ez valami gyari marhasag miatt van, mert nekem sincs semmi SW tuning, minden gyari. Meg Factory reset utan is csinalta/ja.
Workaround:
-nem engeded, hogy lekapcsolja a kepernyot hivas kozben (menuben beallithato) vagy
-power gomb megnyomasra befejezi a hivast... (szinten menuben beallithato)En a masodikat hasznalom, mivel nem sok hivasom van rajta es nem is bonyolitom a hivast massal...
V.
-
Feektor
csendes újonc
válasz
agonatic #624 üzenetére
Nekem is automatikusan felajanlotta az uj verzio telepiteset. Boldog is voltam, de legalabb ugyanannyi bug van benne mint az elozoben (240), csak nem mind ugyan az :-)
Ez a menu gomb hatter vilagitas nem igazan megy nekem se, legalabbis ugy ahogy annak mennie kellen, mi az az intelligens vezerles?
Viszont a menurendszere jobban hasonlit a gyari Androidosra (jobban mint az 5.1nel)
Tok jol mukodik a diktalos szoveg bevitel, csodalkozom is rajta. Az egyetlen problema vele, hogy csak online uzemben mukodik.
Vegre megjelent az akkumulator toltottsegi gorbe. Az elozoben nem volt valahogy. Szeretem tudni, hogy hogy alakult a merulese az ido folyaman.Nekem vhogy nem mukodik most a kettos koppintasos feloldas sem. Tudom, az elozoben ette az elektronokat, de nagyon konnyen felolhato volt a telefon (nekem bejott). Most nem mukodik, hiaba aktivalom.
Osszessegeben jobb lett a telefon, de meg mindig tele van buggal. Sajnos.
-
Feektor
csendes újonc
Csinalj egy clean installt, reseteld a telot. Nekem is volt ilyen hulyesege a telefonnak, valamit nem akart jol csinalni egy reseteles utan, majd megegyszer toroltem es mukodott a funkcio. Szerintem hasonlo lehet a helyzet a tieddel, csak mas a jelenseg.
Egyebkent nem egy nagyon stabil telefon.... -
Feektor
csendes újonc
De ami teny, az hogy az altalad es altalam vett azonos SD kartya valoban nem mukodik megbizhatoan a telefonnal, nyugodtan reklamalj es mond meg nekik, hogy mas azonos meretu SD kartyaval (azonos standard megjelolessel!) pedig mukodik a tlelfon, megbizhatoan. Azota teszteltem tobbfele keppen ezt a PNY kartyat (az ara hasonlo volt) es nincs vele gond.
Majd irj, hogy mi az eredmeny. -
Feektor
csendes újonc
Tisztelt Látogató! Ezúton értesítjük, hogy a kérdése megválaszolásra került.
Kérdés:Tisztelt Lenovo Support! Vasaroltam hivatalos magyar markakereskedotol (Euronics), egy Lenovo Vibe Shot (Z90a40) okostelefont, melynek a specifikaciojaban benne van a 128 GByteos SD kartya tamogatas. Vettem is bele egyet, behelyezes utan felismerte es kerte, hogy formazzuk, amit meg is tett. Ezutan masoltam ra fajlokat, illetve ezt jeloltem ki a fenykepezo alapertelmezett mentesi tarolojanak. Azonban, barmikor, ha kiveszem az SD kartyat (termeszetesen hasznalom az unmount parancsot kivetel elott) es visszateszem, azon nyomban hibasnak irja a kartyat es formazni akarja. Volt olyan eset is, amikor racsatlakoztattam a telefont USBn keresztuk a szamitogepemre, es utana is hibasnak minositette es formazni akarta. Minden formazas utan hasznalhato a kartya. Probabol az SD kartyat magat csatlakoztattam a szamitogepemhez (van rajta SD kartya fogado hely) es ott barmikor latta a fajl rendszert a kartyan, meg akkor is, mikor a telefon formazni akarta. Maga a kartya rendesen mukodik mas eszkozokkel, kiveve az emlitett telefonommal. Forumokon utana olvastam, es ugy nez ki, hogy nem egyedi problemarol van szo, mind magyar, mind kulfoldi forumokon talalkoztam a jelenseggel. Mit tudnak tenni az ugyben? -Lehet-e vagy Lenovo fogja-e esetleg ezt a hibat javitani egy szoftver patch-csel? -esetleg hardver problema ez? A leirasban semmilyen kriteriumot, extra dolgot nem talaltam az SD kartya tipusaval kapcsolatban: "Nagy méretű tárhely 32 GB-os beépített tárhelyével a VIBE Shot biztosítja azt a tárhelyet, amelyre képei, zenéi és más tartalmai tárolásához szüksége van. Ha mégis több tárhelyre van szüksége, az okostelefon memóriája mikro-SD kártyával akár 128 GB-ig is bővíthető" "microSD tárhely: Max. 128 GB" Ami kartyat hasznalok, az egy microSDXC 128 GB SanDisk Ultra® Android App Class 10, UHS-I , amit a Conradban vettem eredeti csomagolasban. Mas microSD kartyaval hibatlanul mukodik a telefon (itt gondolok a kisebb meretuekre, 64GB vagy az alatti).
Válasz:Kedves Viktor, köszönjük a levelét. A Lenovo Vibe Shot okostelefon ténylegesen támogatja a 128 GB kapacitású microSDXC kártyákat FAT32 fájlrendszerben. Előfordulhat, hogy az ön által választott memóriakártya valamilyen olyan specifikációval rendelkezik, amely működése nem garantált a Vibe Shot eszközön. Sajnos a kiegészítőjével kapcsolatban pontos információnk nincs, így erről nem is tudunk nyilatkozni. Üdvözlettel, a Lenovo csapata
Amennyiben további kérdése lenne, állunk rendelkezésére a Lenovo Kérdések/Válaszok menüpont alatt.
Köszönettel, a Lenovo Csapata -
Feektor
csendes újonc
Vettem egy PNY gigamarkaju 128GByteos SD kartyat, es azzal megy rendesen. Nincsenek olyan problemak, mint a SanDiskessel voltak.
De elotte irtam a Lenovo supportnak es azt a valaszt irtak, hogy valoszinu a kartya nem teljesiti a specifikaciokat (ami kiderult hogy igaz is), de persze arra a kerdesre nem valaszoltak, hogy mit ajanlanak.
Masodik nem teszo dolog a valaszukban az volt, hogy a FAT32-ot tamogatja..... 32GB folott nincs olyan eszkoz ami tamogatna, az exFAT ilyenkor az alap filesystem, es ezt meg a telefon is tudja, mikor formazod a kartyat eleve ilyenre formazza, nem kerdes. De a support odairja, hogy FAT32.....
De lehet, hogy en nem ertek hozza.
Mindenesetre nem vagyok annyira megelegedve ezzel a telefonnal, olyan bizonytalan erzes kerulget, amikor hasznalom, rapszodikusan mukodik. Mondom ezt az arahoz viszonyitva. Egy kicsit tobbet varnek egy 130ezres telefontol. -
Feektor
csendes újonc
Nekem multkor azon akadt ki, amikor a szamitogephez csatlakoztattam, aztan formazni akarta a kartyat.
Kartya kivesz, szamitogepbe betesz, es minden ok volt rajta, persze a telefon megint csak formazni akarta.
Meg teszek egy probat egy masik tipusu SD kartyaval, PNY 128GB.
Ha nem jo akkor megy vissza a 64-es.Tenyleg, kinel lehet panaszkodni es hol lehet megtalalni a "recommended" 128GB-s SD kartya listat?
A csikok (gyanitom) a fenycso vagy barmelyik fenyforras vibralasa miatt jon elo, valahol be tudod allitani a kamera beallitasok kozott, hogy 60 Hz, 50 Hz, vagy automatikusan ismerje fel.
Nekem auton van, es csak az elejen latom, mig fel nem ismeri a frequenciat.... aztan a kep sima lesz.
-
Feektor
csendes újonc
nekem is volt ilyen eset, nezd meg az APN beallitasodat.
Nekem mindig betett vmi default settingset pluszba. Csak valtsd at a masikra vagy csinal egy restoret az APN menuben.
Nekem sikerult visszaallitani, igaz eltelt nehany nap mire rajottem en is.De engem ez a 128GB SD kartyas mizeria jobban zavar. Ha kiveszem es visszataszem ujra kell formazni. Borzaszto. Igy ertelmetlen 128GBosat beletenni (a 64-essel semmi baj nem volt).
-
Feektor
csendes újonc
válasz
viewdetails #401 üzenetére
Neked ez a szin kombo van? a kep a telefonodrol keszult?
Igazabol amit en szeretnek, az valami gumi vagy lagy muanyag gyuru a telefon koro, ami nem fedi le sem az elejet sem a hatuljat, csak egy perem az oldalan ami az elek fole nyulik. Termeszetesen nem befottes gumira gondolok, hanem valamilyen normalisan kidolgozott megoldasra. Az vedene is es nem takarna el a telefont.
Tud valaki valami hasonlot?
Gondoltam arra is, hogy venni egy hasonlo tokot es kivagni a hatlapot takaro reszet, de az mar megint a ganyolas kategoriaba viszi a dolgokat.Mas kerdes:
Nekem neha lefagy a fenykepezo szoftver amikor profi modban kapcsolgatom az Art Nightscape/Stage es a tobbi kozott, mikor mindegyikkel csinalok egy probakepet a vegen csak all es porog az exponalo gomb. Vagy a kep rajta marad a kijelzon....
Neha fura dolgokat csinal ez a telefon, valahogy nem mondanam stabilnak.Szinten, ha fenykepet akarok kesziteni es exponalo gomb hosszu lenyomasaval inditom a kamerat (alvo modbol) egyszer pillanat alatt elindul (vibral egyet es indul), maskor 2-3 masodperccel kesobb indul, ami azert eleg nagy kulonbseg.
Tapasztalt valaki hasonlot?
-
Feektor
csendes újonc
válasz
viewdetails #398 üzenetére
Helloka, es milyen a gombok elerhetosege?
Ha leejtened a telefont a rovidebbik elere, megvedi a tok rendesen?
En is gondolkodom a tok cserejeben, mert a gyari, se nem tetszik, se nem kenyelmes, bar lehet hogy jobban vedi a telefont.Nektek sincs grafikai kijelzes az akku hasznalatrol, ahogy a legtobb androidos telefonban van?
V.
-
Feektor
csendes újonc
Sziasztok,
szeretnék egy védőtokot a telefonomra (Vibe Shot), de valami olyasmit, ami csak a telefon élén van körben és a hatuljat nem takarja el.
Ha lesesik a telefon általában az élére esik, talán ez a legjobb védelem.
Van valakinek tapasztalata ilyen megoldással?
Ti mit használtok a mobil védelmére?
Ha esetleg valaki tud ilyen megoldást belinkelné nekem?Köszi
Üdv.
V. -
Feektor
csendes újonc
Ahh, kiszemeltem egy ilyen telefont magamnak tegnap, es a mai napra felment az ara mind a Lenovosh.-nal es az eDig.-nal........ Azt hiszem varok egy kicsit.
Van valakinek otlete, hol kaphato mostansag (meg Karacsony elott) 120eHUF kornyeken (vagy alatta?)??
Mi a pontos tipusa annak a verzionak amelyik az EUra van kiadva? Z90-7?Ha ezt rendelem az egyenerteku a MO-on forgalomba helyezettekkel?
http://www.amazon.de/Lenovo-Android-Smartphone-Snapdragon615-Octa-Core/dp/B013JZJV52/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1448900323&sr=8-5&keywords=lenovo+vibe+shot
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- BestBuy topik
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest