- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
válasz
VaniliásRönk #32 üzenetére
írásjelek...
ahogy Te sem veszed a fáradságot arra, hogy kikukázd a karakterkészletből az angol billentyűzeten, úgy én sem veszem, hogy lenyomjak plusz egy billentyűt amikor gyorsírok
egyébként én szeretek a kezemmel is írni, igaz csúnya és olvashatatlan, de attól még van értelme!
a fórumon pedig igénytelen és lusta vagyok, miután ma írtam kb 30 e-mailt, gyöngybetűkkel, írásjelekkel, ahogy kell, itt egy kicsit ellazulok ha nem baj -
qfm
őstag
válasz
VaniliásRönk #32 üzenetére
Az iskola hozzáállása tananyag terén megint más kérdés. Én egy alapvetően kemény középiskolába jártam, ahol azt vallották, hogy a rosszabb jegyet fogod kapni ha nem bizonyítasz, de később hálás leszel érte. Sok későbbi évfolyamtársam pedig gyengébb iskolából, vagy faluról jött, ahol az a mentalitás, hogy minél jobb jegyet adunk a hülyéknek is, hogy bejusson. Ki is bukott első félévbe, hogy ki az akik ilyen helyekről jöttek. (persze felmerül a kérdés, hogy valószínűleg ők se tudtak róla hogy hülyék hozzá, mert akkor könnyebb szakra mentek volna)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest