- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
válasz Csapoati #318 üzenetére
Még ha nem is nekem szólt a felkeres én megírom: a playben található katyvasz, a millió kínai szemét. Az általában gyárilag működésképtelen felület. Átgondolatlan félig működő dolgok. Frissítés után a csúcsmodell belassul mintaállat. Vettem egy nexust probakeppen. Az alapfelulet full gyors, de az rettentő unalmas. Szóval megint ott tartottam, hogy cserélni kell a gyári megoldást, amit én nem igazán szoktam. Ha mar nexus, akkor kipróbáltam az istenített CM-et. Kicsit több menüpont, es ennyi. Nem is bírtam felfogni, miért szereti mindenki annyira. Visszaraktam a gyári rom-ot, es 2 nap után búcsút mondtam neki. Galaxy s4-nek 2x adtam esélyt, az is egy idő után kiboritott.
Barátnőm kapott az iPhone-ja melle egy galaxy s4-et. Gondolta kipróbálja az élet másik oldalát is. Döbbenten hallgattam, hogy szerinte ez mennyivel jobb, huuu de gyors, huuuu de szep. (Majdnem szakitottam is vele....vicceltem) aztán teltek a hetek, használta, mint egy iPhone-t. Néha-néha befagyott kicsit, aztán inkább mar lefagyott nem kicsit, az appok összeomlottak es jött elő a tipikus android. Maradt iPhone..."Nincs pénzünk olcsó sz.rt venni ... !"
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Csapoati #301 üzenetére
Ez a 11. iPhoneom (110ert vettem bontatlanul az 5S), ket es fel ev utan 20e haszonnal tudnek kiszallni belole, minden telomon kerestem szinte, vagy araban valtottam fentebb. Ez is lehetetlen lenne droidnal, Wp-nel mert nem tartjak az arukat. Nekem nem kerul semmibe
igy az iPhone, mert pluszban vagyok igy is. -
r3dsnake
nagyúr
A cég bevétele ebben az időszakban 74,6 milliárd dollár volt, ami 30%-kal haladja meg a tavalyi év azonos időszakát (57,6 milliárd dollár volt egy éve), ezzel új csúcs született. A nyereség 18 milliárd dollár a 2013-as 13,1 milliárd dollárhoz képest. Ez 40 százalékos növekedés.
18 milliárd volt a 74,6-ból, mint nyereség. Ezért hülyeség, hogy 60 dolcsiért készül az iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest