Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alkatraz3000
senior tag
válasz
Csapoati #318 üzenetére
Még ha nem is nekem szólt a felkeres én megírom: a playben található katyvasz, a millió kínai szemét. Az általában gyárilag működésképtelen felület. Átgondolatlan félig működő dolgok. Frissítés után a csúcsmodell belassul mintaállat. Vettem egy nexust probakeppen. Az alapfelulet full gyors, de az rettentő unalmas. Szóval megint ott tartottam, hogy cserélni kell a gyári megoldást, amit én nem igazán szoktam. Ha mar nexus, akkor kipróbáltam az istenített CM-et. Kicsit több menüpont, es ennyi. Nem is bírtam felfogni, miért szereti mindenki annyira. Visszaraktam a gyári rom-ot, es 2 nap után búcsút mondtam neki. Galaxy s4-nek 2x adtam esélyt, az is egy idő után kiboritott.
Barátnőm kapott az iPhone-ja melle egy galaxy s4-et. Gondolta kipróbálja az élet másik oldalát is. Döbbenten hallgattam, hogy szerinte ez mennyivel jobb, huuu de gyors, huuuu de szep. (Majdnem szakitottam is vele....vicceltem) aztán teltek a hetek, használta, mint egy iPhone-t. Néha-néha befagyott kicsit, aztán inkább mar lefagyott nem kicsit, az appok összeomlottak es jött elő a tipikus android. Maradt iPhone... -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Csapoati #301 üzenetére
Ez a 11. iPhoneom (110ert vettem bontatlanul az 5S), ket es fel ev utan 20e haszonnal tudnek kiszallni belole, minden telomon kerestem szinte, vagy araban valtottam fentebb. Ez is lehetetlen lenne droidnal, Wp-nel mert nem tartjak az arukat. Nekem nem kerul semmibe
igy az iPhone, mert pluszban vagyok igy is. -
r3dsnake
nagyúr
A cég bevétele ebben az időszakban 74,6 milliárd dollár volt, ami 30%-kal haladja meg a tavalyi év azonos időszakát (57,6 milliárd dollár volt egy éve), ezzel új csúcs született. A nyereség 18 milliárd dollár a 2013-as 13,1 milliárd dollárhoz képest. Ez 40 százalékos növekedés.
18 milliárd volt a 74,6-ból, mint nyereség. Ezért hülyeség, hogy 60 dolcsiért készül az iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az a szerencse, hogy a Lenovónál ezt komolyan gondolták, mert viccnek azért egy picit durva lett volna. Másolás mesterfokon.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest