Hirdetés
- Android szakmai topik
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #383 üzenetére
Az, hogy "unalmas" az alapfelület, teljesen szubjektív dolog, pont olyan, mint hogy egyeseknek meg csillám az iOS8. Erről nem tehet a készítője és nem is hiba. Ha csak ez volt a baj, akkor az azt hiszem hogy nem igazán komoly. Én szeretem a Holo UI-t és ala ROM-mal is betonstabil, ami meg kell, arra találok nekem tetsző appot (igen, androidon is vannak működő appok, bár ti ezt nehezen hiszitek el, úgy tűnik).
A régebbi Samsungok belassultak, igen (mondjuk sokszor user error is, de ez most nem tartozik ide). Hozzátenném, hogy ismerősöméknek mindkettejüknek 4S-e van és ők maguk mondták, hogy mennyivel gyorsabb az én Moto G-m (7-es iOS-ük volt még akkor). Mert ugye ez is érv sokszor, hogy de hát a támogatás. Köszönöm szépen, nem kérek kötelező lassító támogatást. A Lollipopnál is előbb ki fogok várni, megnézem, hogy van-e esetleg valami hiba, mert telefonálni azért nem lenne rossz továbbra sem.#397: Az nem lehet, hogy meghajlott, hisz 4 db ilyen dokumentált eset van! Meg biztos azon ültél egész nap.
#401: Na a Motorola Migrate mindent áthozott az előző (nem Moto) telefonomról, a letöltött pdf-eket is. Gyári app.
#408: Meg a BB leüt mindent és mindenkit!
Meg se mertem szólalni a 10.3.1-es hírnél, mert olyan szintű hallelujázás ment, hogy még az én szívem is ellágyult.
-
sicli
tag
válasz
alkatraz3000 #383 üzenetére
Ez így jogos is. Senki nem vitatja egyébként az iPhone dolgokat, itt inkább azzal vannak a bajok, ahogyan írnak emberek! Akinek mondjuk nincs pénze ájfónra, az mind hülye egyesek szerint!
Az iFan-oknak pedig el kellene ismerniük, hogy az iOS 8 az eddigi legrosszabb kiadott iOS verzió az adott korokhoz mérten nézve. Ma már nem lehetne annyi és olyan alapvető hiba benne, mint ami most van.
Tehát kijelenthetjük mindkét rendszernek vannak a másikhoz képest előnyei, hátrányai, erre írtam már többször is, hogy nem jobb, vagy rosszabb egyik sem, csak más!
Nekem az Android stabilabbnak tűnik, mert azok a funkciók, amiket használok, jobban működnek, mint iOS-en, pl. a telefonálás. Ha lennék fészbúkra regisztrálva, lehet az iOS-en az lenne fontosabb, de ilyen butaságok engem nem kötnek le!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az a szerencse, hogy a Lenovónál ezt komolyan gondolták, mert viccnek azért egy picit durva lett volna. Másolás mesterfokon.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest