- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
#74018560 #4075 üzenetére
Amit linkeltünk az az egyszerű leírás. Nem az a baj hogy bonyolult, hanem hogy sok.
Mint ahogy az SD kártya kérdésed is csak ennyi.
A mostani oprendszered is használja az SD kártyát csak nem arra amire te szeretnéd.
Természetesen csak pár gombnyomás az egész, aztán mégis lett pár téglásított telefon.
Több hónapba telt nekem is mire megszoktam az egészet és bátrabban mertem használni. Aztán jött kedvesem telefonja amit hazavágtam, és majd egy hét volt mire sikerült vért izzadva életre keltenem.
S750 kb két év alatt lett ilyen stabil, sok lelkes fórumtárs munkája van benne, mire ennyire egyszerűen minimális kockázattal lehet telepíteni egy szinte tökéletes romot. (a leírásaink alapján) nekünk még ilyen sem volt. Irány a Google aztán millió sor fórumot olvasgatni hónapokig. Oroszok, németek, görögök, kínaiak, mire jutottak a témában. Hidd el, ez a leírás nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Lenovo megpróbálta a legjobb kínai komponenseket összeszedni, majd ezt egy nagyon impozáns házba csomagolta és ellátta IP67-es védettséggel.
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest