Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    Az komoly hogy a vibe romban a google- és egyéb fiókok szinkronizálási beállításait a telefonkönyvben kell megtenni???? Másfél órája azt keresem... A megszokott helyen (settings/accounts/gmail --> sync on off semmi sincs).
    Hatalmas jópont viszont, hogy be lehet állítani a szinkronizálásban holtidőt, azaz nem bombáznak munkahelyi levelekkel este nyolckor. Andreánál csak ezért (na jó nem csak, de jócskán benne volt) tetem fel a Llámát, hogy a sync on/off-ot időzíteni tudja. Kis feketepont a hatalmas jópontban, hogy nem lehet fiókonként állítani a holtidőt, csak egyszerre mindent. Nagyon jó exchange kliens van benne, így egy email program le tudja kezelni a google- és a munkahelyi fiókomat, viszont ha kikapcsol délután a levél szinkronizálás, a privátokat sem kapom meg.

    A sebességével nekem nincs bajom, majd holnap élesben minden kiderül. Kevés memóriát kajál, sokkal kevesebbet mint az Andrea, még úgy is, hogy minden security meg power manager futkározik a háttérben.
    Egy komolyabb játék (amúgy a shadowfight2) folyton kilépett ha átváltottam másra, most meg bennemarad a memoárban simán. Ugyanez navigálásnál is jól fog jönni, ha pl telefonálnom kell vagy kicsit nyomkodnom, nem lép ki a navi program.

    [ Szerkesztve ]

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák