- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Kép!
Tudás: link -
Dé
aktív tag
ophone?
nahát honnan jöhetett az ötlet?
csak nem 1 iphone klón ezis? -
Integra
titán
szép teló nagyon
-
baliii
senior tag
végre egy telefon ami nagyon szép, nyilt oprendszerrel és erre... csak kínának
amugy nekem is ez az első a 3G-s szifon óta ami igazán tetszik -
Mazsika
őstag
kíváncsi voltam valaki mikor hasonlítja az ájfónhoz... szép amúgy nagyon kár hogy ezt mi sose fogjuk tudni használni... nekünk még kell 3-5év mire eljutnak ezek a dolgok errefelé, mint kínába!
-
Xero
nagyúr
Az első ami tetszik iPhone mellett!
-
ngabor2
nagyúr
csak kínában kerül forgalomba... kiváncsi leszek, mikor "csempésződik" be európába
-
hemaka
nagyúr
Jól néz ki
-
ixus
csendes tag
Nehogy már valami piacképes Android teló jelenjen meg itt Európában, még a végén sikeres lenne a platform
-
Peat;)
veterán
Természetes de a telefonnak a leginkább természetellenes környezetében fotózták. Vagy csak én vagyok maradi, hogy kőtörmelékre nem rakosgatja az ember a telefonját
Oké oké, dizájn, jó színhatás, marketing stb ma már nincs olyan dolog amit ne lehetne megmagyarázni.
-
Magnum_
nagyúr
várom...
-
macikos
addikt
Ja, csak akkor erősebb kijelző világítás kellene, tehát nagyobb akkumulátor, ugyanakkor javulna a kontraszt. Csak ez persze nem lehetséges, még a végén "túl" jó lesz a készülék. Ne meg ez Lenovo. Ha Thinkpad lenne vagy valami komolyabb Sony (nem SonyEricssonI), akkor lenne jó kijelző és tükröződéscsökkentő bevonat.
-
törölt tag
szép
csak az nem tetszik, hogy ilyen tükröződős az előlap, napfényben elég kellemetlen. főleg a fényforrásnak háttal, könnyen lehet ilyen atomvillanás hatása, ha rosszul fordítja az ember. -
Terminus_
aktív tag
Mondjuk egy Lenovo ThinkPhone-t el tudnék képzelni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lencsevégre kapták a China Mobile és a Lenovo közös Android alapú mobiltelefonját.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest