- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#74018560 #9463 üzenetére
Igen, de akkor se települnek az SD-re a programjaim
Eddig ezt nem említetted.
A programok alapesetben nem is települnek az SD kártyára. Azok a data partícióra települnek. Ezt leírtam a témaösszefoglaló tervezetbe. Azt érdemes elolvasni. Igaz, hogy nem s750-re, de az elv ugyanaz.SD-re át lehet tenni azokat a programokat, amik engedik magukat, mégpedig a beállítások -> alkalmazások menüpontban az alkalmazásra bökve megjelnik a tulajdonság, ott pedig szerepel olyan, hogy sd kártyára mozgatás.
Nekem a gyári van fent, nem láttam ilyen beállítást
Nem ismerem az s750-t annyira, így nem tudom, hogy ott hogy van. Ezt kérdezd meg a topikjában.De ez csak félmegoldás lenne, mert szeretnék az SD kártyára zenéket feltenni... (ezt amúgy hogy kell?)
Ez nem félmegoldás. Az sd kártyára meg rámásolod a zenéket, és kész. Mindkettőt kezeli a telefon. A belső sd-t is, és a külső fizikai SD-t is.Van rá mód, hogy módosísuk a partíciókat, és a belső SD-k kiiktassuk. Ekkor nem lesz a zavaró belső SD, csak a külső, fizikai.
Újra kell telepíteni az egészet szerinted?
Erre csak azt utom mondani, hogy attól függ, hogy mit szeretnél.
Alapvetően egy factory reset mindent legyalul, s kezdhetsz mindent előről.
Ha sd kártyára akarsz telepíteni, akkor alapesetben is lehet ezt root nélkül, de csak azoknál a programoknál, amik ezt megengedik. Ilyenkor is persze tudnod kell, hogy melyik az alapértelmezett íráslemez...
Ha van root, akkor a link2sd programmal lehet áttenni a fizikai sd kártya 2. partíciójára a programokat.Én minden esetben az átparticionálást javasolm. Ez a legtisztább megoldás, igaz nem veszélytelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négymagos processzorral szerelt, kétkártyás okostelefon a pc-iről jól ismert Lenovotól, amely ráadásul igen olcsó, persze némi kompromisszumért cserébe.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- HP szerverek áron alul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest