- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
válasz
- = Zk = - #177 üzenetére
Tegyük hozzá az AVP új részét is...
Lesz itt game most ami ütni fog
-
gfefe
őstag
igen ezt tudom, de én azért parázok... AMD fan vagyok, de várjuk ki mit dob a konkurencia.... az előző generációhoz nem jó hasonlítani... az amd 2000 széria is verte az előtte levő nvidia szériát még is leverte a 8000 sorozatu nvidia ....
én kivárom mi lesz a jobb.... (és vha volt physx karim tehát azt se lehet lebecsülni.... jó az ha van... én momentán filmkódolásnál is használtam mert van vmi porgi ami kihasználja...)
-
gfefe
őstag
Csak már lenne a kezemben egy ilyen szörny.... a kutyát nem érdekli, hogy miként néz ki csak tudjon is vmit... és verje oda a konkurenciát mert ha nem akkor az nvidia 1 + dologgal (physx) előrébb jár mint az ati... mert elvileg az is dx11.... tehát itt már nem lesz olyan, hogy dx10.1 vagy physx....
kiváncsi vagyok az új versenyre....
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Wise (ex-TransferWise)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest