- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
De ha már költöttek a fejlesztésekre, akkor érdemesebb volna inkább a Larrabee felé elindulni, hogy egy piaccal több piac megtartására/meghódítására legyen esélyük.
Itt Larrabee alatt nem a desktop-ért való küzdésről írtam. Vagy rosszul emlékszem és a Tesla-t nem veszélyezteti a Larrabee?
-
Ricco_hun
senior tag
Persze, hogy jó az ár/teljesítmény aránya a HD5850-nek......ha meg van rá a 80k-d. És alatta mi lesz? Jön majd egy fele olyan gyors HD5670 40-45k-ért? Na az aztán maga lesz a kánaán. Azt hittem, hogy végre a kis pénzű emberek is juthatnak majd teljesítményhez. De nagy valószínűséggel nem így lesz. Azt hittem, hogy 30k-ért kapok majd egy HD4890 teljesítményt, de az a teljesítmény ugyanúgy marad a 40k fölötti kategóriában. Nincs előrelépés, pedig én ezt vártam volna az AMD-től, az alapján, amit a HD4xxx szériával véghezvittek. A játékok gépigénye meg csak egyre nő. Szóval nem igazán baráti dolog egy generációváltáskor ugyanazt a teljesítményt ugyanabban az árkategóriában hagyni.
-
Ricco_hun
senior tag
Nem értem állandóan ezt a konkurens nélküliséget. Persze, dx11-en konkurens nélküli......lesz, ha majd valamikor decemberben szíveskedik megjelenni a fantasztikus dirt2 és utána még 1-2 játék. De szeptember végén, amikor megjelennek még nem beszélhetünk dx11-ről. És dx9-ben meg dx10-ben van konkurens! Egyszerűen az AMD most pofátllankodik egy sort a ki nem használt dx11-ével.....a kis pénzű júzerek rovására.
-
leviske
veterán
Tehát akkor már tuti, hogy lesz HD5700? Ez a számozás így elég zavaró lesz... A HD5600 jobban tükrözné, hogy mekkora teljesítménybeli különbség van a két család közt.
(#12) gfefe: Az eddigi AMD-s, hivatalos tesztek alapján a HD5870 elég csúnyán elpáholja a GTX285-at. (1,5x/2x teljesítménybeli különbség)
(#14) Abu85: Azt már sejteni, hogy hova érkezik az X2 árban? $800? 1000$?
Csak mert a HD5870 ára mellett viccesen mutatna az eddigi 500-600 dolláros ár.
(#15) helkis: Az eddigi sejtések alapján a Cypress is kétmagos (úgy Core 2 Quad módra), innentől valószínűleg az alatta lévő kategória fele akkora teljesítményt fog nyújtani.
Bármost, hogy mondod a hibás chipeket, talán mégis van értelme, hogy legyen 700-as és 600-as család egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest