- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DuplaZso
aktív tag
Én sem tartom normálisnak az 50W feletti fogyasztást.
De amit múltkor láttam, na azon behidaltam !
AGP-s, passzív 3450-esre cimbora elfelejtette rádugni a molexet (igen, arra is raktak, szaros 3450-esre..). És POST helyett beugatott a videókártya, hogy ő bizony így nem lesz hajlandó dógzani, adjunk még neki delejtet !
Mondom, hát ilyen nincs ! Azt, hogy például ilyen esetben korlátozza vagy tiltja a kártya a 3D-működést, azt még megértem. De hogy ne engedje elindulni a rendszert, hát nehogymá !
Tisztára, mint a 9800pro-m. Viszont annál legalább érthető ugyanez a hozzáállás, hisz akinek volt vagy van ilyenje, az tudja, hogy 3D nélkül is szeret fűteni, gyakorlatilag nem is érdemes a vinnyogó szúnyog refhűtővel használni a kártyát.Témához : Amikor napvilágot láttak a GT200 adatai, én hűledeztem, mikor szembesültem (persze papíron) a fogyasztásával. Épp ezért nem értem a tervezőcsapatot, hogy hogy alkothattak egy ilyen gigászi tranzisztorszámú GPU-t azon a csíkszélességen? Őszintén szólva már az nem tetszett, hogy egy akkora tőkével rendelkező cég mint nV, miért nem fektetett _már akkor_ a maximum 55nm-es gyártástechnológiába inkább pénzt/energiát ? Látva a mostani gyártási költségbeli "nehézségeiket" simán megérte volna a beruházás, és még azután is ráértek volna finomítani a gyártáson.
ATiék (jóvan, na ! akkó éjemdí !
) ezt a lépést legutóbb klasszul vitték véghez (pfff... klasszul, szintén 100W...
), bár kétségtelen, hogy el is húzódott a 4000-es sorozat premierje. Ám azóta ott is vannak a szeren (fajlagos gyártási költség, ár/érték arány) eléggé !
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest