- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Csimbók
tag
válasz
kolivanov777 #58 üzenetére
Üdv!
Ilyesmit nem tapasztaltam, viszont úgy tűnik (nem akarom elkiabálni), hogy a hang problémám is megoldódik. Jelen állás szerint a problémát az okozta, hogy a bluetooth headsetemet, mikor felkínálta a rendszer, beállítottam megbízható eszkönek. Ezután, ha csatlakoztatva volt, ha nem egy idő után bizonyos alkalmazások hangját nem küldte ki a hangszóróra, csak a headsetre. Miután teljes gyári visszaállítást nyomtam és fokozatosan raktam össze a dolgokat derült ki, hogy nem alkalmazás okozza. Mióta nem engedélyeztem ezt a beállítást, a hiba nem jelentkezett, pedig a fülest is használtam 1 napig. Gondoltam leírom, hátha valakinek hasznára válik, mert engem majd az őrületbe kergetett a random elnémuló telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Oukitel K10000 Pro a nevéhez méltó akkumulátort kapott, ráadásul Android Nougatot futtat. A többi tulajdonsága kevésbé izgalmas.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest