- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #279 üzenetére
Én viszont szeretném munkához is. Így a PC-s változat a használható. A gond, hogy ott nincs "adatok mentése és visszatöltése". De ha a telefonon leszedem és újra felteszem, a PC-s adatokkal közben mi lesz? Ha mindenhonnan elvesznek, az gáz! Túlélem, de kellemetlen. Pedig lassan nem lesz más megoldás, ha így elb@... a telefont.
A Skype nálam akkor került a lecsóba, mikor közölte, nincs jogosultságom használni 6-8 év folyamatos használat után, M$ telefon mellett. Bementem a fiókba, kért 18 év feletti hitelesítést, amerikai adatokkal. Honnan tudnám, ott mi a szokás?
Most már ez is döglődik.
-
liksoft
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #277 üzenetére
1,4G-ról sikerült 2,7G-ra feltornázni a helyet úgy, hogy kézzel pucoltam a Viber alól 400MB-ot. A többi az alkalmazásoknál volt. De kapaszkodj meg: [link]
Nem tudom, az új Viber a Chrome részeire is támaszkodik-e, de nagy katyvasz van arrafelé.
A mélytisztítás aranyos, mert a belső memóriámat és a külsőt egyszerre mutatja. Így fejből kell tudnom, mi hol van, és mit akarok gyomlálni. Inkább nem, jobb ha kézzel teszem, ott az elérési út biztos legalább. -
sajtjani
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #236 üzenetére
Fullba igen, így kurvult el a sáomi sajnos! Most elvonult duzzogni, pár nap múlva megint felajánlja, csak lógj egyfolytában a neten! Esetleg: beállítások/a telefonról/rendszerfrissítés/jobb felül a 3 pötty/a frissítés beállításai/frissítések korábbi fogadása bekapcs.
Jah, én is imádom a Trópusi vihart!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest