- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
a gáz az, h kishíjján tényekre alapoztam a hsz-em, és te leszólsz. hétköznapi -> mi a különleges benne??? forma?? ezt írtam, h szubjektíve csúnya. Hidd el, ha nekem képen nem tetszik ez a gömbölyded forma, élőben sem fog. Nem drága??? De... drága. És tényleg nem tud többet, mint a fele annyiba kerülő készülékek, se külsőre, se belsőre, se üzemidőre, se semmire. Egyedül az alma logó, ami értéket ad neki
(#8) tDr1v3r: emiatt szerintem nem kell aggódnod. Pár hónap, és az olcsó órákba is bekerülnek ezek a nagy ficsőrök. Egyébként kicsit félreérhető volt valszeg a hsz-em, mert egyébként nem vagyok Apple hater, de ez az óra kifejezetten nem tetszik
Ezt kérdezhetném én is... tudtommal az üzemidőről már volt szó több oldalon, h szintén a béka segge alatt van, tehát semmiben sem tud többet akármelyik másiktól. Volt szó az árról is... remélem nem akarod bebeszélni nekem, h ez olcsó, vagy elfogadható ára van...
A külső szubjektív, de ezt említettem (szerintem gáz). A szoftverben meg vmiben többet tud a konkurenciánál, vmiben nem, tehát nem indokolja semmi ezt a felárat.. az Apple logón kívül
-
babkukta
senior tag
én azt tartom furcsának, h ismét egy olyan termékről van szó, ami teljesen hétköznapi, semmi jellegzetessége nincs (leszámítva azt a szubjektív véleményem, h ronda mint a bűn), nem tud kb semmiben sem többet, mint a fele annyiba kerülő okosórák -> ebből következik h drága is, aztán elég neki egy alma logó, és már gyártani se tudják, annyi rendelés van rá. Ez mi, ha nem gáz????
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest