- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
szupermacs #46 üzenetére
Meg a folyton rekordokat döntő részvényárfolyamból.
Elképzelni sem tudom milyen rossz lehet egy cégnek, ha 1,5-2 évente megduplázódik az értéke - valamiért az emberek tömegesen úgy gondolják, hogy jó üzlet befektetni egy ilyen vergődő vállalatba.
-
Zedz
addikt
válasz
szupermacs #46 üzenetére
Nem védeni akarom őket, de ez nem csak rájuk igaz. Szerintem az egész piac stagnál most, a battle royal játékok hozhatnak valamiféle újdonságot, de ez is csak ideig-óráig lesz érdekes.
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs #44 üzenetére
Ez is igaz, mert szerintem is a Dio3 óta hanyatlik a banda.
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs #42 üzenetére
Minden tekintetben teljesen függetlenül működik a Blizzard. Csak mikor a Vivendi Games és az Activision összeolvadtak akkor megváltozott a név.
-
Zedz
addikt
válasz
szupermacs #40 üzenetére
Activisionnek mi köze a játékaikhoz?
-
.LnB
titán
válasz
szupermacs #37 üzenetére
Sokaknak ez is nagyon nagy cucc egyébként. Igaz számomra sem az. Viszont én már nem várok sokat a Blizzard-tól.
A tiszteletet bennem a WoW tartja az irányukba, de ez a cég már rég nem az a cég...Régen ők robbantották a legnagyobbakat az egyedi ötleteikkel, ma meg már csak másolnak, meg butítanak. Más szelek fújnak már..
-
válasz
szupermacs #32 üzenetére
De PS-es W2-ről volt szó... ja, mindkettő mehetne.
-
válasz
szupermacs #29 üzenetére
De nem is volt ilyen összetett a gyári kontroller sem: nem volt rajta tapipad, mozgásérzékelő, stb.
Ki tudja, mit hoznának ki belőle?
OW és D3 mellett elférne még egy a Blizzard cím konzolra... -
ViZion
félisten
válasz
szupermacs #29 üzenetére
ehh, igazad van. Jó rég volt. Rongyosra játszottam azt is, meg a Dune-t is.
-
ViZion
félisten
válasz
szupermacs #27 üzenetére
PS-en is volt, szal. nem kizárt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest