- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem korszakalkotó játékot ma már nagyon nehéz csinálni (őszintén szólva a Witcher 3-on és a Dark Souls szérián kívül nem is tudnék ilyet mondani, ettől függetlenül tudnék nagyon-nagyon sok eszméletlen jó játékot említeni), nem úgy mint 15-20 éve. Én megelégszem azzal, hogy ha jó játékot kapok. A régi játékaikat imádom, Warcraft 3-ba, Diablo 2-be rengeteg időt öltem bele. A maiak közül a HS-t szeretem, a HotS sem rossz, de nincs időm rá, Overwatchot is megszerettem. Ebből 2 ingyenes, plusz a Starcraft 2 szintén majdnem teljes egészében, de máig nem jutottam el odáig, hogy kipróbáljam. Rendszeresen tolják az új tartalmat, eventet, miegymást mindegyik játékukhoz, tényleg látszik, hogy odafigyelnek rájuk és igényesek, nekem pl. ennyi bőven elég.
-
szupermacs
veterán
Activision. Ennyi. WoW-ot abbahagytam Draenornál, ha van időm néha kicsit felmegyek WotLK törtre, mert ott még volt benne valami erő és komolyság.
Azért a D2 patcheknek örültem, mert lesújtott egy komolyabb banhammer. W3-ban nem tudom mennyi csaló/bot lehetet, mert stratégia multikban gyenge vagyok. -
wjbhbdux
veterán
a Brood War remastered is ilyen rendezvényen lett bejelentve, és az alapjátékot is gatyába rázták ekkor, hogy tudjanak egymással játszani a régi és új tulajok.
nem hiszem hogy 1 widescreen patch reklámozására utaztatnak oda 14 wc3 playert a világ minden tájáról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest