- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz
szupermacs #46 üzenetére
Meg a folyton rekordokat döntő részvényárfolyamból.
Elképzelni sem tudom milyen rossz lehet egy cégnek, ha 1,5-2 évente megduplázódik az értéke - valamiért az emberek tömegesen úgy gondolják, hogy jó üzlet befektetni egy ilyen vergődő vállalatba.
-
Feketelaszlo
senior tag
Nem lehetséges, hanem biztos, hogy készül. Warcraft: Armies of Azeroth néven fut egy SC2 rajongói mod. Viszont éppen ezért szerintem üzletileg elég etikátlan volna, hogy látva egy kis modder projektje iránti érdeklődést a nagy fejlesztő megcsinálná a saját változatát. Esetleg úgy elképzelhető egy felújított változat, hogy a WAA modot karolják fel és teszik mögé a saját erőforrásaikat, de szerintem akkor nem a nagynevű multi játékosokat hívnák meg a bemutatóra, mert ők bőszen kritizálni fogják az SC2 motor bajait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest