- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
válasz
Wapmester #213 üzenetére
Igazad van. Pár éve már nem látok itt értelmes hozzászólást. Itt mindenki szakélrtő és mindenhez is ért. Sajnos nagyon felhigult ez az oldal is. Nagyon sok az ilyen 10 éves, aki arra büszke, hogy apujának ilyen, meg olyan eszköze van. És ez szerintem nagyon szánalmas.
-
Wesder
titán
válasz
Wapmester #215 üzenetére
Jujj de boldog vagyok
Ennèl boldogabb, már csak akkor lennèk, ha lenne egy Iphone-om. Ja mègsem
Jó ez kicsit bunkó volt. Emberek vagyunk, tök felesleges apróságokon hajba kapni. Már annyiszor leírtam hogy mindenki használja azt, ami neki a szive csücske ès legyen boldog vele, azt fogadjuk el
Nincs bajom az Apple-lel se WP-vel se BB-vel, se eggyikkel sem. Az más kèrdès hogy túlárazottnak tartom az Almát, meg amúgy minden "csúcs" telefont, de ez magánvèlemèny. Tegye a szívère a kezèt az, ès úgy mondja hogy ez nem ciki ami az Ipad Pro-val törtènt. Ez gyártótól függetlenül gáz, az teljesen mindegy hogy 1-2-3 nap/hèt/hónap alatt orvosolják. Egy ilyen drága eszköznèl ez nem fèr bele, ha Alma ha nem. Akkor most +1-gyel, vagy -1-gyel floodolhattok tetszèseteket kifejezve hogy mind növeljünk rangot
-
Lord Sidious
senior tag
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #58 üzenetére
+1 ezzel en is igy vagyok. Nem vagyok egy zenei teren muvelt es aktualis trendekkel tisztaba levo ember. A felvilagositast es ismeretek atadasat a zeneguru barataimra bizom, javaslatok, megmutatas stb teren. Ami meg tetszik letoltom losless formatumok valamelyikebe.
ellenben baratnom a zenei streaming szolgaltatas nelkul nincs meg. Ezert is valasztott az i5S-e melle olyan elofizu csomagot, ahol korlatlan spotify-t kap. Masok az igenyek es a preferanciak. Meg amugy is "o csak egy lany
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
Wapmester #50 üzenetére
Nem feltetlenul. Van tobb ismerosom is, aki kifejezettem orult neki. Talan az utobbi ido egyik legjobb lepese volt az Apple music az Apple reszerol. Jo aron van, jo minosegbe tudsz streamelni. Persze a zenei streaming szolgaltatasokat nem mindenki veszi igenybe, de akiknek "alap" kellek azonak nagyon jo alternativa az Apple music. (Igaz en nem vagyok celcsoport, mert ~4300 zeneszam van a telomon
) igazabol az lenne a fasza, ha a droidos Apple music hasznalot is be lehetne vonni egyfajta korlatozott csaladi megosztasos rendszerbe. Tobb baratom is ugy hasznalja az Apple musicot, hogy 6-an csinaltak egy csaladi megosztast, igy mindenkinek kemeny -350-400ft egy honapba. A kellemes 4G LTE csomag meg adott a melo miatt. Ceges flotta 12 GB/ho/kartya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged