- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj_real83
csendes tag
Elméletileg az economy azért van, hogy kimélje az akksit, tehát minden fogyasztót lekapcsol, mondjuk ajtónyitásra felgyullad a lámpa, de semmi más nem működik amíg be nem inditom a kocsit.(se rádió, se fényszóró, semmi, egyedül a helyzetjelző, meg a világítás belülről, ami pont rossz, szerintem nem fogyaszthat olyan sokat, hogy ne birja ki ha akár egy hétig is áll a kocsi.
-
dj_real83
csendes tag
Így van most és ebből van egy szálon 4 db, tehát akkor hova, és hogyan, mekkora ellenállást kössek? Az jó ha a legelőre rakok egy 680ohm-os ellenállást? egyébként az ellenállás értéke 150 ohm, abból is van 4 db.igaz ma nem lesz rá időm, de holnap elméletileg megcsinálom. Nekem van 220, 330, 560,és 680Ohm-os ellenállásaim, illetve tudok nagyobbat szerezni. Melyik lenne a legoptimálisabb?
-
dj_real83
csendes tag
munkatársal targyaltunk, arra a következtetésre jutottunk mi is,h kell még egy ellenállás,mi ugy számoltuk,h egy 620 ohm-os kell,vagyis azzal probálom,mivel a ledek sorbakötve vannak 12led 4db 150ohm-os ellenállással, ezek elé rakok egy 620ohm-os ellenállást. esetleg szerinted jól számoltuk,vagy más kellene?
-
dj_real83
csendes tag
Azt vágom hogy a ledek rendben vannak. Állítólag az elektronika izzóhoz van csinálva, nem szakítja meg rendesen az áramot direkt, ad valamennyi minimum folyást, de az a minimum elég a lednek, de az izzó még nem gyújt be.Tehát valami mást kell kitalálnom, ja egyébként szivargyújtóról működik rendesen. jó lenne ha lenne valami megoldás, mondjuk olyan nincs hogy nagyobb áramnál kapcsoljon a led?
-
dj_real83
csendes tag
ok, akkor megcsinálom az, de leirom az egész folyamatot, 1 bekapcsolom én manuále a kezemmel a lámpát
aztán én manuále kikapcsolom ujjacskámmal, akkor fasza, elalszik rendesen tök sötétség, NA DE ha bekapcsolom manuále, vagy kinyitom az ajtót, és felkapcsolódik (ami tökmindegy melyik) és magától automatic alszik ki elhalványodva akkor van a bibi, mert akkor marad ici pici fényecske, amit nem értek, és nemjó ha mindig meriti az aksit. ezek most jutottak eszembe. valami ötlet? (Ne vedd gunyolásnak a szöveget, csak próbálok éjszaka poénkodni
)
-
dj_real83
csendes tag
Ennyi? Akkor ujra szétszed, kitakarít, és elméletileg f..a? Magát a kapcsolót nem tudom szétszedni, csak az izzófoglalatot amit csináltam. Olvastam egy autós forumon valami párhuzamos ellenállásról, az nem kell, vagy az mit jelent? Egy valaki igy járt citroennel. Akkor elég csak takarítani?
-
dj_real83
csendes tag
Hali, lenne egy kis gondom, beraktam autóba egyenlőre egy helyre 6db ledet tartalmazó szalagot, a kocsim peugeot 307, amikor elalszik a lámpa, halványodva alszik el, nappal fel se tünt, hogy nem alszik el teljesen a led, minimális áramot hasznnál, de az elég arra hogy a kocsi economy módba kapcsoljon ami nálla azt jelenti, ha fél óráig működik valami fogyasztó, ez pedig a led. Kérdés miért működik a led, miért nem alszik ki teljesen?Mihamarabbi választ köszönöm szépen.
-
dj_real83
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest