Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Jövőre vonatkozó jóslatotokra kíváncsi leszek! Jó lenne ha nem tűnne el teljesen qwerty billentyűzetes telefon. Ahogy írtam másik topikban, kérdés ha meg is csinálják - milyen minőségben?
Viszont ha jól tudom a pl.: PRIV-ben használt qwerty billentyűzet minden okosságának szabadalma náluk van. Ezt is úgy gondolták, hogy kiadják licence-be, vagy várják hogy valaki talán megveszi...?
Kár értük, de remélem nem tűnnek el teljesen, és meg tudják válogatni kivel állnak össze.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az utóbbi időben nem volt túl sikeres a kanadai vállalat mobilos üzletága, logikus, de sokaknak fájó lépés, hogy mostantól vége a házon belüli fejlesztésnek.
- iPhone topik
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest