Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A BB mondjuk a kínaiak nélkül is döglődne.
Amúgy igaz amit írsz (részben) de a chinaarena communitynek ugyan magyarázhatod...
Amint egy kínai gyártó a nem kínai piacon is eljut egy szintre hivatalos értékesítés, support etc terén (lásd huawei) az itteni chinafanok majd elkezdik savazni, h "drága", "ezek is elk*rvultak" és a többi. -
Csapoati
nagyúr
Isten hozott a kapitalizmusban. Az Apple-nek se fog már sokáig tartani a gigaprofit telefononként, mert ergész egyszerűen már egy 50 ezres kínai telefon is hozza azt a user experience-t, amit egy 150-200 ezres 6 vagy 6S. Egyébként ez teljesen normális folyamat, ugyanez zajlott le az autóiparban is. A(z időben) megújulni képtelen cégek helyét átvették mások.
-
Ádám16
addikt
Jó, ez is érthető, de a BB a telefonjait rohadt drágán adta.
Minden vágyam volt egy Priv, míg meg nem láttam az árát. Ezt a vállalat köszönheti magának. A BBos10 szerintem remek volt, de nem kifejezetten kellett a népnek, a fejlesztők sem ugrottak rá, és már akkor váltani kellett volna droidra, szerintem.
Mindegy, ez már így van, én rendkívül sajnálom őket, mert olyat adtak, amit más nem, vagy szarul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged