- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikent raktad fel a w10-et ? Csak frissiteskent vagy a wdrt-vel ujra telepiteni a wp8.1-et utana csak a frissitesi seged telepitse es azzal a win10? Sd kartya van a telefonodban ,mert az is tud gondot okozni ?
Mert nalam semmi gond a rendszerrel , mindig elernek, a voip,es egyebb alkalmazasok ertesitesei megjonnek idoben , egyedul a naptar csempe nem akar elni , de ez nem eget vero gond ...
-
BiP
nagyúr
-
Nem is elverzes , csak gyengebb multitask es tsai , esetleg egy ket funkcio megnyirbalasa ...
Amugy onmagukhoz kepest eleg furgen fejlesztik az OS-t mar mint a w10-et.
Az rs2 frissitessel szerintem se lesz gond a 650 es tsai-nal, a kesobbi rendszer meg nagyon a jovo zeneje akar csak a surface telefonok es az oem gyartok keszulekei ...Navigaciora a sygicet hasznalom , ajanlom , akciosan 6xxx ft szokott lenni es korlatlan koztes pontot enged beszurni..
Hroberto
Jol tudod insider fast es slow ringen elerheto az rs2 , de azt meg javaban reszelgetik , a core-t is heggesztik alatta igy elsodleges telefonra nem ajanlott , mert lehetnek olyan buildek amik a bugok miatt akar telefonalasra is alkalmatlanna tehetik a telefont ...jelen pillanatban mukodo verzio van kiadva ...
A surfacere vissza terve , hatha maradnak a 3 keszuleknel , 1 also, 1 uzleti ,1 premium kategoria leosztasban . -
Google altal keszitett google navi nincs , csak third fejlesztok appjai van amelyik tudja vagy tudta a navteq letoltott terkepet hasznalni es van amelyik online szedi a terkepet.. de nem igazan tunt kiforrottnak anno wp8.1 alatt.
Forum tarsunknak nem a jelen allapota (mukodese) a lenyega 650-nel, hanem a jovendbeli frissitsek rs2 vagy az azt kovetok nem e lesznek tul hw igenyesek es emiatt belassul a 650... jelenleg biztos nincs gond a tempoval akar csak az x30,x40 sorozat alatt, a hw ereje kozel azonos ..
Sfefe
Iden csak oem gyartoktol varhato keszulek , hogy aztan adnak e ki vagy sem az majd kiderul, elvileg alcatel,lenovo, acer... stb. Jovore jon elvileg a surface brand felfuttatasa az ms reszerol, de gondołom jo esetben 3 keszulek lesz majd. -
sfefe
addikt
Nem attol tartok, hogy most nem megy gordulekenyen hanem pl johet egy uj frissites mint pl anno 8.0rol 8.1re es akkor lehet mar keveske az 1 giga. ( 520nal volt az, hogy a 8.1 nem volt olyan gordulekeny mint a 8.0, ok ugy is ment azert de voltak mar gondolkodasok a telon.
)
Vagy varok kicsit lesz e uj wp telo. Bar ha jol olvastam es emlekszem microsoft mar nem csinal majd csak a surface mobilt... ( mondjuk az nem tudom milyen lesz majd.... )
Meg annyit kerdeznek, hogy ami most a here helyett van navi abban van koztes pont lehetoseg? ( mint igo-nal)
-
BiP
nagyúr
Amikor kihoztam, be sem kapcsolt a készülék, nullára volt merülve az aksi. Nem kizárt, hogy ez a mélykisülés maradandó károsodást okozott a telepnek. Ez garis ügy lesz.
Kicsit a töltőn kell hagyni, egy idő után beindul a töltés. (Legalábbis legtöbb esetben ez megoldja a túl lrmerült akksi gondot)
Kihoztad? Ez mit jelent?
-
Hallosz
senior tag
A tegnapi nap staisztikája;
- 27 telefon hívás, = 84 perc beszélgetés
- 46 perc diktafon
-15 perc navigáció
- néhány emil
Este 8-ra megfeküdt az akkumulátor. Amikor kihoztam, be sem kapcsolt a készülék, nullára volt merülve az aksi. Nem kizárt, hogy ez a mélykisülés maradandó károsodást okozott a telepnek. Ez garis ügy lesz.
Az offline navi. (térképek) Azt tapasztalom, hogy 1-2 kocsi hossznyi késében van a valósághoz képest.
Kipróbálom a google rendszerét is.
Az irisz felismerés az kifejezetten kényelmes, azonban vezetés közben inkább hátrány.
Hívás indításnál, 2-3 másodpercig a telefont kell bámulni az út helyett, így vezetés közben ezt hanyagoltam is.
A 4"-hoz képest bazi nagy, az 5,2" használni élmény, hordani macera, főleg öltönyben.
A korábbi tapasztalatommal összevetve, megerősödött az az álláspontom, hogy a szolgáltatáshoz, kell az okosabb szoftver, alá viszont kell az erősebb vas.
Ezen a készüléken a W10 jóval funkció gazdagabb mint a 8.1 volt. A 735-ön is elment, de ehhez képest lassabban, és jóval szerényebb szolgáltatással. -
Hallosz
senior tag
Ma reggelre fönt van az évfordulós frissítés, tiszta telepítéssel.
Reggel óta nyomkodom, használom - belakom a készüléket.
Azt már most kijelenthetem, hogy a 735-höz képest, nagyságrendekkel fürgébben fut. A 735 gyenge hozzá.
Akadás nincs, teljesen fluid a képernyő kép.
Az irisz szkenner, hibátlanul teszi a dolgát.
Hangminőségben (beszélgetési hangszóró a készüléken) sokkal jobb tisztább, mint az eddigi bármelyik Lumia, szépen kijön a mély és csilingel a magas hang. Háttér zaj0
Nagy kérdés az üzemidő, jelenleg 60%-on áll, estére meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest