- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
this is life #242 üzenetére
Ahogy olvastam/emlekszem a surface csak premium szegmensben lesz nem?
Az amugy milyen lesz? Windows 10es az is vagy az teljesen mas? -
sfefe
addikt
Nem attol tartok, hogy most nem megy gordulekenyen hanem pl johet egy uj frissites mint pl anno 8.0rol 8.1re es akkor lehet mar keveske az 1 giga. ( 520nal volt az, hogy a 8.1 nem volt olyan gordulekeny mint a 8.0, ok ugy is ment azert de voltak mar gondolkodasok a telon.
)
Vagy varok kicsit lesz e uj wp telo. Bar ha jol olvastam es emlekszem microsoft mar nem csinal majd csak a surface mobilt... ( mondjuk az nem tudom milyen lesz majd.... )
Meg annyit kerdeznek, hogy ami most a here helyett van navi abban van koztes pont lehetoseg? ( mint igo-nal)
-
sfefe
addikt
válasz
this is life #237 üzenetére
Hat igen ettol tartok ezert hezitalok ezen ennyit, hogy nehogy keves legyen a telo ha jon egy nagyobb frissites...
-
sfefe
addikt
Nem tudom minek kell allandoan vitazni, hogy melyik rendszer miert jo vagy szar....
Mindenki arra a dologra valaszt telot maganak amire hasznalni akarja. Nekem a cegnel L520at adtak es semmi gondom nincs vele ( amire itt kell annak megfelel ) de nem fikazom a droidot sem meg a szifont sem... -
sfefe
addikt
Most wp10-en van navigáció? Gondolom az Igo-t arra sem lehet feltenni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest