- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Amikor kihoztam, be sem kapcsolt a készülék, nullára volt merülve az aksi. Nem kizárt, hogy ez a mélykisülés maradandó károsodást okozott a telepnek. Ez garis ügy lesz.
Kicsit a töltőn kell hagyni, egy idő után beindul a töltés. (Legalábbis legtöbb esetben ez megoldja a túl lrmerült akksi gondot)
Kihoztad? Ez mit jelent?
-
BiP
nagyúr
Bocsánat, akkor félreértettem. Hosszú volt a nap, és fáradtan be vagyok oltva humor ellen.
De a mondanivalóm lényege ettől még sajnos áll: el kell fogadni, hogy a WP már nem tündököl annyira, mint pár éve, kipukkadt a lufi / kiüresedtek az ígéretek / elhalványult a pozitív jövőkép.
És bizony a csalódott felhasználók olykor hangot adnak ennek.
És ez persze nem jelenti azt, hogy a meglévő készülékek egyik napról a másikra tönkremennének, főleg nem a felsőkategóriásak, vagy aki elégedetten használja, az hirtelen szomorodjon el... -
BiP
nagyúr
Nem kell sem megsértődni, sem a ló túloldalára esni.
Nem vontam kétségbe, hogy nálad jól megy. Azt sem, hogy elégedett vagy. Jó telefon a 950XL.
De mindez nem zárja ki azt sem, hogy vannak elégedetlen ill. csalódott felhasználók, ezt el kell fogadnod, nem sértődgetni. Senki nem mondta, hogy szar neked vagy hogy hazudsz.(legalábbis én nem vonom kétségbe a tapasztalataidat, hiszen nekem sem volt gondom a 930-win10 párossal.).
De rózsaszín cukormázzal sem kell nekiállni téríteni, azok az idők sajnos már elmúltak, realistábban kell látni a helyzetet.
Persze lehet még reménykedni, de a csalódott userek már nem fognak most újra felszállni a hajóra. -
BiP
nagyúr
"De ebbe egyes droid, ill. ios fanok mindjárt többet tudtak bele, mint amit jelent!
"
Tényleg csak egyesekről lehet szó, (vagy esetleg másik fórumra utalhatsz ezzel) mert én azt vettem észre, hogy ebben a topikban, ill. mostanában bármely WP topikban inkább olyanok vannak (mármint azok közül, akik kritikát fogalmaznak meg), akik próbálták a WP-t, adtak esélyt, többnyire használták, akár éveken keresztül. De mára elfogyott a türelem, a sokadik esély, egyszerűen csalódtak, a bátrabbak azóta váltottak is. Ez még nem droidfanság.
-
BiP
nagyúr
válasz
tatararpad #186 üzenetére
A baj nem csak az, hogy az MS lassan fejlesztett, hanem kb. ott tett keresztve a saját platformjának, ahol csak bírt. (Részben tudatosan, részben bénázásból)
Úgy meg nehéz részesedést növelni.
Ha a felhasználó azt látja, hogy jövőkép sincs, és még a saját gyártójának sem elég fontos a platform, akkor ő miért szavazzon bizalmat ? -
BiP
nagyúr
"Az MS-nek ki kellett volna dolgoznia valami hatékony ösztönző módszert"
1. Rávenni (akár anyagi motivációval) az appok készítőit, hogy legyen app. (legalább a népszerűbbekből), és máris nem kell kompromisszumot kötnie a usernek.
2. Nem kinyírni a népszerű termékvonalakat, lefedni telefonokkal a megfelelő szegmenseket.
(3. vevő-szintű kommunikáció, és erős marketing).És akkor jöttek volna maguktól a felhasználók. De amikor azt látja az ember, hogy nincs app, és nincs biztosítva a platform jövője, mert maga a gyártó is szarik rá, akkor miért is vegyen olyan telót??
Én világéletemben Nokiás voltam, Symbian, majd Lumia széria WP 7.0-tól 10-ig, minden verzió (7.0, 7.5, 7.8, 8.0,8.1,10). 930 volt az utolsó, Win10-zel. Nem volt lassú, nem voltak hihetetlen app igényeim, szerettem a WP-t. Meg a Win10 sokkal jobb volt, mint a 8.1.
De a végén már éreztem, hogy ez a platform bizony egyre inkább zsákutca, itt az ideje kipróbálnom az Androidot. (előtte sosem volt) Most egy 930 kategóriájú telóm van, és azt kell mondjam, sajnos összességében használhatóbb, mint a 930+WP. Bár a fényképezőt nagyon sajnálom.
Az, hogy appok terén kinyílt a világ, fura, de jó érzés. Bármi kell, létezik rá megoldás. WP-n inkább lemondással jártak ezek.(ha valamire igényem volt, lebeszéltem magam róla, mondván megvagyok én anélkül is). Ha megjelenik valami új dolog, nem kell aggódnom, hogy mennyi késéssel jelenik meg WP-re, vagy lesz-e egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest