- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
válasz
hroberto #254 üzenetére
18 hónap W8.1 alatt egyszer sem tapasztaltam, még csak hasonlót sem. Szikla stabil volt.
A W10 néhány nap alatt számos meglepetéssel szolgált, mint PL. amit levezettem. Azt már nem is említem, hogy kézben fogtam a telefont, a beállításokban kóboroltam, amikor e-mailt kaptam, hogy 1/4 órája nem tud felhívni, mert foglaltat jelez a készülék, pedig a hívás várakoztatás aktív volt.
Tavaly óta több hiba jelzést is küldtem az insider fórumon, nem igazán talált nyitott fülekre. -
tomboy0013
veterán
válasz
hroberto #206 üzenetére
Egy szóval nem írtam sosem ilyet, hogy az a legjobb amit használok. De linkeld be ide ha találsz ilyen hozzászólást
Egyszerűen leírom a tapasztalataimat azokról az eszközökről amikkel találkoztam. Imádtam a 930-at is ameddig el nem kezdett a 10 hülyeségei miatt idegesíteni, az 5X óriási ugrás sok esetben. Az 5X-nek is vannak nem tetsző dolgai, de sehol sincsenek a 2 platform közti különbségektől és az ebből adódó nem tetszéstől.
Az 5X-ben a 6P kamerája van, ugyanolyan képet csinál a két teló. Még az itteni teszt is jobbnak hozzá ki a 6P-t összességében. Persze engem ez annyira nem izgat ezért is próbáltam ki személyesen. Haverom nagy Lumia fan, de mikor együtt megnéztük a képeket ő is egyetértett abban, hogy élesebbek a képek 5X-en. Színben is több esetben klappoltak az 5X színei mint a 950-nél. Manuális módban biztos jobb, olyat nem használtam 930-nál sem csak nagyon elvétve így itt sem próbáltam ki. Te hasonlítottál már össze 5X-et és 950-et képminőség téren?(#207) Pearce: Hát igen, mióta stock droid van azért látom a különbségeket, elvakult WP-sként meg nem is érdekeltek. Van ez így, nyitottabb is vagyok azóta ilyen téren is. Még a zsigerből szarozott dolgokat is kipróbálom ha tudom, mert ott is érhetnek nagy meglepik pont mint droidra váltás után. Én lepődtem meg a legjobban mennyivel kényelmesebb ez a rendszer és gyorsabb és stabilabb, WP topikokban meg a többség szidta mert volt neki egy 4-es droid ami szarul működött évekkel ezelőtt, persze ha valaki WP7 alapján kezdte fikázni a Win-t pl a 8.1-es időkben az meg gyökérnek lett titulálva
Fel kell nőni, ennyi.
-
troviko
senior tag
válasz
hroberto #123 üzenetére
És az neked szimpatikus, hogy az MS lényegében semmihez nem ad hozzáférést a modern felületen, ami az üzleti hegemóniáját veszélyezteti? Nézd meg a böngészőt. Anno asztali fronton beszívták az explorerrel, előbb a FF, majd a Chrom ment el mellettük. Az, hogy ez még egyszer ne ismétlődhessen meg, úgy oldják meg, hogy senkinek nem adnak megfelelő eszközt a fejlesztéshez (és senki nem is akar emiatt modern felületre böngészőt fejleszteni, mert tudják, hogy nem versenyezhetnek az MS-el).
Tehát a részesedés fenntartásának nem az az eszköze, hogy megcsinálják a legjobb böngészőt, amit mindenki imád, hanem az, hogy mindenkit tiltanak a fenébe. Ennek hála nincs választék, nincs konkurencia, nincs verseny. Az a trágya van, amit az MS eléd tesz, ha tetszik jó, ha nem, szopacs. Elég megnézni, hogy mit össze szívnak (és szívatnak) az Edge-el.
Tiszta Apple. Inkorrekt és undorító.
Mint ahogy az is, hogy modern felületen csak store-on keresztül tudsz progit telepíteni, ahol az MS 30%-os sápot húz.Az ilyen zártság miatt nem lesz soha sikeres a WP, ha nagyon ráfekszenek pár százalékra visszamehet a telefonos részesedésük, de igazából ez egy üzletileg halott platform már most is csak zombiüzemmódban létezik.
Persze akinek szimpatikus, hogy gusztustalan módon kihasználják, átverik, hát csak rajta, én még mindig jobban hiszek a versenyben, és bár az Android is egy zárt rendszer, még mindig a megtestesült liberalizáció ahhoz a terrorhoz képest amit az MS az UWP-vel művel.
Ha így folytatja tovább az MS, a Windows hosszú távon teljesen jelentéktelenné fog válni.
Szemléletváltás kell, az UWP az ördög maga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest