- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #21 üzenetére
ó ne is mond, nekem a Surface laptop GO jönne be nagyon, de az alap változatában csak szemét 4GB ram van ami megöli a gépet. Vicc. Az eggyel nagyobb meg már horror ár. Az újabbat nem is mondom.
Ez a gép még tavaj év elején nem volt 290 sem... Sőt sokszor bőven alatta. -
Chaser
legenda
válasz
Hieronymus #19 üzenetére
nekem eu billzet van most, volt magyar is, de sokáig us
azóta is így írom az ít-t :
alt+j : )
és nem mindig pattintod át csak úgy :d néha megmurdel egy-egy köröm és akkor kuka kb -
Tikakukac
titán
válasz
Hieronymus #19 üzenetére
Van amikor 1 bill. beszállító van, de ott sem egyforma a mechanika a gombok alatt és nem tudod áttenni.
Ha mégis minden stimmel ott a kövi gond: meghajolok az előtt, aki törés nélkül átrak mindent egyikről a másikra. Én azért túl vagyok pár hasonló sztorin, de 3-4 darab biztosan törni fog.
-
Chaser
legenda
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
ha ungárise' nem is rossz
Tikakukac
na az még jobb : )Lalikiraly
Hát most ez a gép nagyon sokáig meglesz. Tudom ezt már sokszor mondtam
nemnem, tőled nem láttam még ilyetszerk:
vágódeszkának vagy embert ölni is jó lehet egy ekkora dög : )
egyszer volt 17-esem, soha többet :d -
Tikakukac
titán
válasz
Hieronymus #13 üzenetére
Pont emiatt, hogy vedd a drágábbat.
Amigy esélyesen nincs rajta a csati helye, ez a legújabb módi, lapon helye megvan, de a csati nincs felforrasztva.
-
Chaser
legenda
válasz
Hieronymus #7 üzenetére
valószínűleg, csak az nem két ft és kérdés mennyire kell szétkapni a gépet hozzá - ideális esetben nagyon nem -
Tikakukac
van a mondás, egy csecsemőnek minden új : )
én már nem tudom újból mi a vállalható, amíg él a fuji 746-osom nem is érdekel :d
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Hát az utóbbi idők "vacak" gépei után felmérgeltem magam és megvettem szerintem életem legjobb...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest