Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Rákérdeztem Asus Magyarország facebookján a linkre hivatkozva, s azt írták, itt nem él a dolog.
-
solti
senior tag
Nekem egy 10%os kupont küldtek... fura,majd holnap érdeklődök kicsit...
-
sto1911
veterán
En csak azt nem ertem, hogy aki nem a Playben/asustol vette, annak miert is nem jar a bon?
-
HaZsolt
őstag
Példamutató hozzáállás.

-
HuMarc
veterán
Korrektnek tartom ezt a lépést

-
Stauffenberg
nagyúr
Persze, hogy várni kell. Annak idején én még a legelső Androiddal kezdtem (1.5 Cupcake) és akkor is elég sokat kellett várni, hogy Magyarországon egyáltalán elérhető legyen az akkor még Android Market fizetős része.
Viszont én az egyéb forrásokra gondolok, mert nálunk még mindig a 8GB meg a 16GB kapható, akárhol veszed.
Igaz engem a Nexus 10 jobban érdekel, de nem várok rá, tuti csak hónapok múlva lesz belőle valami Magyarisztánban.
-
Balinov
titán
Remlik valami hir, hogy a Nexus 7 vasarloknak jar/jart valami 5-10-15€-s kupon vagy credit a Play Store-hoz.
Tenyleg volt ilyen vagy csak rosszul emlekszem?
-
monti0222w
addikt
válasz
Fromtropoja
üzenetére
Ez engem is érdekelne!

-
Cyberpunk
félisten
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Szerintem arra még várni kell, az egyéb vásárlások mint zene, film, könyv szintén nem elérhető hazánkban. s egyenlőre nem is tűnik annak, hogy a közeljövőben változna ez.
-
Stauffenberg
nagyúr
Engem inkább az izgat, hogy hozzánk mikor ér el a változás...
Bár én már annak is örülnék, ha a Play Store-ból meg tudnám rendelni, nem bánnám a 10-15 eurós szállítási díjat.
-
sto1911
veterán
Amennyiben a gepet a Play store-bol vagy kozvetlen az Asustol vetted. Az enyem viszont a Staples-ben lett veve, es bebuktam a bont (This coupon is available for ASUS Shop purchases only!
You bought your Nexus 7 in Staples store. Sorry but it is not an Asus shop.), igy valoszinuleg az Edigitalos, Media Marktos es hasonlo verziok is igy jarnak.Mivel veszteni nem veszthetsz vele, kuldd el a blokk masolatat az Asusnak, masnapra legkesobb visszairnak.
-
hunter84
aktív tag
Ez vajon működik kishazánkból is? Csak mert engem spec. érint a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Le Mans Ultimate
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Hálózati / IP kamera
- Gyógymatrac / matrac
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest