Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
Egy másik híroldal szerint a Nokia N86 8GB már tudta ezt a feature-t 8 évvel ezelőtt, de azóta egyik telefon sem. Nekem a Nokia gyűjteményemben van N86, de még nem vettem észre ezt az opciót (fényképezés közben nyilván automatikus a váltás). Legalább próbálkozik ezzel-azzal a Samsung, ez azt jelenti, hogy beletesznek mérnöki furfangot is, nem csak leemelnek egy kameramodult valamelyik polcról.
Ebben a stílusban egyébként szerintem a legszebb telefon a Motorola V9. Ever. Ha újra kezdené gyártani a Lenovo ugyanazzal a külsővel (esetleg kicsit nagyobb méretben), érintőpanellel droiddal, középkategóriás vassal és mondjuk a Samsung árának a feléért (ami még mindig brutális összeg), akkor tarolhatnának vele.
Egy olyan Motorola még most, tíz évesen sem olcsó mulatság, a gyűjtők kincse. -
Bejön ez a telefon. de a várható ára miatt nálam kb eddig tartott az érdeklődés.
-
válasz
TheBikerider #30 üzenetére
Ezen mit nem lehet elhinni?
A családban két ilyen gép is van. -
-
KFORboy
senior tag
Nem sajnálom ezt a telefont a pingpongoktól... legyen csak náluk !
-
moma
őstag
Ennek a billentyűzetnek mi értelme? ki képel még számokat? jobb lenne akkor már ott is érintős kijelző. azon gyorsabb gépelni mint ezen. vagy akkor legyen valami blackberry féle. ez így vicc.
-
mikej95
aktív tag
-
no more
veterán
Lassan már tényleg mini-DSLR mobilokkal futkározunk.
-
hemaka
nagyúr
Rekeszekos mobil optika, nem rossz.
-
válasz
bigmasterg #16 üzenetére
Ja! Ez egy teljesen átlagos megoldás.
Én azért kaptam fel a témát, mert nekem olyan UZ gépem van, ahol pont oldalról csúszik be lencsetag az optikába. Tehát innen gondoltam erre. -
bigmasterg
addikt
válasz
Polarstar #14 üzenetére
Hogy a lencse mije?
Nem a fényerőre gondolsz?
A blende (rekesz vagy apertúra más néven) működését látod az előző hsz-emben berakott gif-en.
Ami az objektíven átjutó fény mennyiségét szabályozza, azaz az F értéket.
Lásd.:De inkább nem offolok itt tovább, inkább olvass utána a témának.
-
válasz
bigmasterg #10 üzenetére
Jó-jó, de a lencse fénytörése ugyan az, itt ellenben azt irja, hogy változó. 1,5 -> 2,4 f
-
Rodi 4.80
senior tag
Ennyibű veszek egy jó kamerát, oszt majd telefonálok fülkébű ha kell
-
Eztis_Aztis
tag
Jujj, de bevállalnám ezt a telefont!! Csak van egy kis anyagi eltérés a várható ára, meg az én takaróm között, ameddig nyújtózkodhatok
-
*Mukeey*
addikt
Szar
-
mizoli
addikt
...valószínűleg csak Kínában lesz elérhető...
Nem tragédia
-
blagolf
senior tag
2000$-ba nem fért bele egy frisd szoftver? Samsung, erről ennyit...
-
Nem értem ezt a kamerát.
Most akkor becsúszik egy másik lencse, mikor vált a nappali-éjszakai mód? Ez igen szokatlan eljárás! -
0xmilan
addikt
A kagylós kialakítás mellett az aksi kapacitása is a múltat idézi.
-
Bambuszpro
tag
Végre egy telefon csúcs hardverrel 5" alatt. Mondjuk az ára brutális de legalább kicsi
-
atike
nagyúr
Öröm lesz a kagylóval fényképezni...
Minek ebbe 1,5-ös kamera...?
-
lexter00
őstag
2000dollár rémlik de szerintem az valami félrehallás lehetett,mert az mocskosul drága érte!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Graphite Gray, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB Atlantic Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest