Különleges kamerát kapott a Samsung új kagylótelefonja

Hosszú hónapok pletykái után bemutatkozott a Samsung W2018, a legújabb kagyló-okostelefon, mert úgy tűnik, valamekkora kereslet van a régi forma és az új funkciók párosítása iránt. Akár csukva van, akár nyitva, a szempár egy-egy 4,2 hüvelyk átmérőjű Super AMOLED megjelenítőre meredhet Full HD felbontással és Gorilla Glass 5 védelemmel. Egyszerre persze csak egy kijelző aktív, nehogy a 2300 mAh-s, USB-C porton tölthető telep túl gyorsan lemerüljön.


(forrás: GizmoChina) [+]

Mégsem ez, a kétségtelenül különleges forma vagy az 5 megapixeles szelfikamera az érdekes, hanem a hátlapi, 12 megapixeles fényképező. Az vet be elsőként ugyanis a mobilpiacon különlegesen nagy fényerejű, f/1,5-ös rekeszértékű optikát, bár a GizmoChina szerint fényviszonyoktól függően vált f/2,4-es (nappal) és az előbbi blende között (éjszaka).


(forrás: SamMobile) [+]

A W2018 meghajtásáért a nyolc Kryo 280 magot rejtő Snapdragon 835 felel 6 GB RAM és 64 GB-os tároló kíséretében, de létezik egy 256 GB-os kiszerelés is. A nevével ellentétben a kagylótelefon nem 2018-as Androidot futtat (hiszen olyan még nincs is), de nem is 2017-eset, hanem 7.1.1-es főverziót. Ennél azonban nagyobb gátat jelenthet a vásárlásban két dolog: valószínűleg csak Kínában lesz elérhető, és meglehetősen magas, bár még nem pontosított áron. A készülék hivatalos sajtóképeit egyelőre még nem publikálták.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés