- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
"Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.
"
Milyen pakkról lenne szó? Az előző telómat sokat buheráltam és rám ragadtak az ilyen dolgok, szóval szerintem meg tudnám csinálni.
"Hát hajrá.
Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?!
Megnéztem, nem.
"
Nem, nem állt szándékomban.

-
KukkSteve
senior tag
Valahogyan bele lehet, valami szaki tuti meg tudja csinálni, én nem tudom hogyan kell. Szerintem több idő utána járni, mint egy .zipet felflashelni.

-Plevi-:
Hát hajrá.
Most pillanatra megijedtem, mondom csak célozgatsz, mert mondjuk megyek neked valami telóval?!
Megnéztem, nem. 
-
mexel
veterán
Szia! Ezt a packot nem lehet beleépíteni a rom zip-jébe, hogy ne kelljen külön feltenni?
-
-PLevi-
senior tag
Elsőő

Köszi az írást, megy is könyvjelzők közé!
Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Autós kamera eladó
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

"
Megnéztem, nem.
"

Remélem hogy hétvégén már hasznát veszem.