Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
CharlieDrop #114 üzenetére
389, talán pici kedvezményt is adnak, de ahogy hallottam, viszik mint a cukrot és amúgy is tart a szezon még.
Múlt héten kipróbáltam, egy igazi állat!Ja, és nem ázik be, mint a fos kugoo, ill, rendesen működik a futómű rugózása és csillapítása. Az összesnek, nem csak a GT-nek.
-
sztanozs
veterán
válasz
CharlieDrop #114 üzenetére
-
Kapanyél
őstag
válasz
CharlieDrop #59 üzenetére
Booster Plus V.
De már itthon is kapható a GT, annak hosszabb a fellépője és 700W-os motorja van, ill. 36V helyett 48V-os az akkuja. Alig drágább, szerintem cserélem.
-
válasz
CharlieDrop #106 üzenetére
Nem véletlen, hogy sok városban szinte az összes egyirányú kisutcában engedélyezték a biciklis közlekedést mindkét irányban, és így meg van oldva a dolog...
-
Kapanyél
őstag
válasz
CharlieDrop #41 üzenetére
Elölre és fogja a kormányrudat, így nem tudja elfordítani a kormányt. Mögé meg pont elfér még a lábam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest