- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Mikor volt "letisztult" bármi, ami Alienware?
Szerintem a legjobb dizájnjaik messze a P4-es időkben voltak mind laptop, mind asztali tekintetben.
-
wattafaka
senior tag
Közel másfél évtized után ismét összeáll az AMD és az Intel
-
Yany
addikt
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Neked a Schenker Via Pro (vagy ahhoz hasonló) gépek felé érdemes kacsintgatnod, nem a gamer notik felé. Egy gamer gépet ezért kritizálni épp olyan, mint egy business gépet a letisztultságáért, mert hogy túl minimalista. Sajnos, vagy sem, de az a trend, hogy a gamer jelző egyben csicsásat, sokak olvasatában bazári külcsínt jelent (hozzáteszem, nekem is, de ez most who cares
).
Adok egy linket is: [link]
-
Dhampir
félisten
Még a szimpla G15 is jó lenne.
Sajnos a komolyabb AMD alapú Dell notebookokat eddig nem forgalmazták Magyarországon, ha jól tudom. Például a legutóbbi Dell G5 15 SE sem volt itthon kapható, legfeljebb csak a határon túlról becsalogatva, de hátha ez változni fog és itthon is rendelhető lesz magyar lokalizációval.
-
Reggie0
félisten
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Akkor mi a letisztult, a csapagygolyo?
-
TheSpy
csendes tag
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
Igazad van, az új asus zephyrus-ok nekem jobban bejönnek.
-
Yeffy
veterán
válasz
macilaci78 #6 üzenetére
ezert nem is azt irtam, h letisztult.
nem egy minimalista, de a manapsag megszokott atlag transformers/egyeb csillivilli okadasokhoz kepest sztem mindenkepp szolidabb. -
Yeffy
veterán
vegre, ideje mar szallingozniuk.
kifejezetten tetszetos, nem bazari, eltulzott a dizajn.
-
ughhh
senior tag
Szinte ingyen ha azt nézzük, h az RTX 3060 -at közel 1000$ -ért hirdetik itt az hardveraprón.
-
lory256
csendes tag
Ideje volt
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest