- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FollowTheORI #2 üzenetére
Nem egészen, a winfosch fícsör-updatejeit lehet és érdemes úgy késleltetni, hogy javítások azért jönnek közben. Én a legutóbbi kb 3 fícsör-upot kihagytam 3 gépen is, most fogok egyetemesen 1803-ra áttérni.
#4: ott a pont...
-
Zotya84
őstag
válasz
Oké, csak van egy régi 1507 telepítőd, feltelepíted, majd nem lesz drivered, amíg upgradet-nem nyomsz. De egyébként megértem, elfogadom álláspontod.
-
mcs
veterán
válasz
FollowTheORI #5 üzenetére
Sosem árt a teljes pucolás DDU-val.
Én legutóbb úgy jártam, hogy újratelepítés nélkül raktam be GTX 1050 után az 1060at, és bár működött maga a driver és a játékok is, de eltávolításkor összeomlott, és nyomhattam rendszervisszaállítást is. -
válasz
FollowTheORI #8 üzenetére
Nem biztos, hogy hülye, mert lehet csak szív az új buildel, még a régivel nem. Szóval nem biztos hogy "hülye".
-
válasz
Meg aki a drivereket frissítgeti, az a windows-t is... és így tovább.
Hát ezt nem kötném így össze... Mert ha olvasod a 10 topikot, láthatod, hogy valaki még a tavalyi, vagy régebbi build-en van. De gondolom ők azért a drivert cserélik.
(#3) DeathAdder: Nem tudom hogy az nvidia mit művel driver terén, mert kb. 10 éve ott hagytam őket, de amd-n én csak rányomok a frissítésre és minden megy frankón. RX580 legújabb driver. Egyszer szívtam vele, mikor a régi driver a régi kártyával fent volt, de ott kellett a cleaner az amd-től. Letöröltem a régi driver maradványait, felraktam az új drivert és azóta csak frissítve megy tökéletesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest