- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
És a kapott IP megegyezik azzal amit a www.whatismyip.com mutat neked? Mert ha nem, akkor NAT -ol, csak a belső hálózati címed egyedi.
T-Mobile biztosan NAT -ol (legalább is ez így volt mikor még Windows alatt utoljára néztem).
-
DarkByte
addikt
A bejövő kapcsolatokkal nem tudsz mit kezdeni. Ahogyan tudom minden mobilszolgáltató NAT -ol és az egész hálózat néhány IP cím -ként látszik kívülről. Ha az IPv6 elindul (egyszer valaha) akkor mindenki kap majd saját címet amivel már bármit megtehet.
Mivel nem tudsz fogadni kapcsolatokat így passzív IP címed van és csak azokhoz tudsz csatlakozni akiknek aktív címük van, ezért esik ki a peer -ek jelentős része.
Mindezek ellenére én már töltöttem közel 3Mbit -el sorozatot a T -s neten; nem mindegy a tracker. -
-
DarkByte
addikt
Jaj nekem, most már három topik -ban lehet olvasni ugyanarról. Társtopikok:
[itcafé: Korlátlan internetes csomagokat kínál a T-Mobile is]
[Nagy T-Mobile topik #1628 -tól]Nagyon kíváncsi leszek erre a korlátozásra hogy mikortól lép életbe. Elvégre a nyáron az 5GB -os csomag 12GB volt egy ideig, addig remélem most a korlátlannal is el lehet majd menni sebesség limitálás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged