- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Mr.Skynet #40 üzenetére
Tévedés. Az én állításom az, hogy adott egy szabvány, abban le van írva valami és az összes általam üzemeltetett fejállomás és kábeltv-s cucc ennek megfelelően működik, *EMELLETT* elhangzott itt egy *értelmezése* a szabványnak, ami téves.
Én nem cáfolom, nem cáfolhatom a szabványt, mikor két kicsi kezemmel belemászok nyakig a fejállomásba és a fejállomási cucc láthatóan úgy működik, ahogy a szabványban le van írva. Nem vagyok hülye, ez a dolog nem járható út.
A motorola is elismerte, én is elismertem, hogy a központi berendezések konfigurációja közben elkövetett hibák esetén lehetséges a modemek sikeres buherálása. Ezt sem tagadtam. Amikor ez a thread elindult, még ez volt a helyzet. Azóta volt a kezemben újabb fejállomási cucc, újabb szoftverrel, amiben látom azokat a konfigurációs lehetőségeket, amivel ezt a modem hekkelést meg lehet akadályozni.
Én nem akarok több millió emberrel vitatkozni, elsősorban azért nem, mert az én személyes szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy amit buherálnak, annak van műszaki alapja. Hogy csinálják-e, nem tudom, azt látom, hogy a dolog elvileg működhet. Mondom, a jelenlegi átlagos cuccokkal. Az újakkal nem.
Egyébként pedig a gugli nem csak nálam elérhető, más is nyugodtan beírhat pár keresőszót és utánanézhet a dolgoknak.
-
bambano
titán
válasz
modemshop #34 üzenetére
ilyet a szabvány nem nagyon írhat le, mert ez egyrészt nem így van, másrészt meg ha belegondolnál kicsit a dolgokba, rájönnél magadtól, hogy fizikailag lehetetlen megcsinálni.
Ergo ezt a témát tolni, hogy a modem csinálja a sávszélesség szabályozást, felesleges erőlködés, mert nem a modem csinálja.
-
bambano
titán
ehh. nem vettem észre, hogy régi a cikk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest