Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Tévedés. Az én állításom az, hogy adott egy szabvány, abban le van írva valami és az összes általam üzemeltetett fejállomás és kábeltv-s cucc ennek megfelelően működik, *EMELLETT* elhangzott itt egy *értelmezése* a szabványnak, ami téves.
Én nem cáfolom, nem cáfolhatom a szabványt, mikor két kicsi kezemmel belemászok nyakig a fejállomásba és a fejállomási cucc láthatóan úgy működik, ahogy a szabványban le van írva. Nem vagyok hülye, ez a dolog nem járható út.
A motorola is elismerte, én is elismertem, hogy a központi berendezések konfigurációja közben elkövetett hibák esetén lehetséges a modemek sikeres buherálása. Ezt sem tagadtam. Amikor ez a thread elindult, még ez volt a helyzet. Azóta volt a kezemben újabb fejállomási cucc, újabb szoftverrel, amiben látom azokat a konfigurációs lehetőségeket, amivel ezt a modem hekkelést meg lehet akadályozni.
Én nem akarok több millió emberrel vitatkozni, elsősorban azért nem, mert az én személyes szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy amit buherálnak, annak van műszaki alapja. Hogy csinálják-e, nem tudom, azt látom, hogy a dolog elvileg működhet. Mondom, a jelenlegi átlagos cuccokkal. Az újakkal nem.
Egyébként pedig a gugli nem csak nálam elérhető, más is nyugodtan beírhat pár keresőszót és utánanézhet a dolgoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest