Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Tévedés. Az én állításom az, hogy adott egy szabvány, abban le van írva valami és az összes általam üzemeltetett fejállomás és kábeltv-s cucc ennek megfelelően működik, *EMELLETT* elhangzott itt egy *értelmezése* a szabványnak, ami téves.
Én nem cáfolom, nem cáfolhatom a szabványt, mikor két kicsi kezemmel belemászok nyakig a fejállomásba és a fejállomási cucc láthatóan úgy működik, ahogy a szabványban le van írva. Nem vagyok hülye, ez a dolog nem járható út.
A motorola is elismerte, én is elismertem, hogy a központi berendezések konfigurációja közben elkövetett hibák esetén lehetséges a modemek sikeres buherálása. Ezt sem tagadtam. Amikor ez a thread elindult, még ez volt a helyzet. Azóta volt a kezemben újabb fejállomási cucc, újabb szoftverrel, amiben látom azokat a konfigurációs lehetőségeket, amivel ezt a modem hekkelést meg lehet akadályozni.
Én nem akarok több millió emberrel vitatkozni, elsősorban azért nem, mert az én személyes szakmai tapasztalatom azt mutatja, hogy amit buherálnak, annak van műszaki alapja. Hogy csinálják-e, nem tudom, azt látom, hogy a dolog elvileg működhet. Mondom, a jelenlegi átlagos cuccokkal. Az újakkal nem.
Egyébként pedig a gugli nem csak nálam elérhető, más is nyugodtan beírhat pár keresőszót és utánanézhet a dolgoknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CNC topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GoPro 10 Hero Black
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- be quiet BQT S6-SYS-UA-550W 80+ minősítésű tápegység
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest