- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
horesz76
csendes tag
Eddig csak az alábbi linken láttam csak három év garanciával, de az előző ilyen akciónál volt olyan üzlet, ahol nem minden típushoz adták a 3 évet, és volt olyan is ahol a webáruházban nem volt feltüntetve.
http://www.c-enter.hu/termekek_arak/akciok/acer_timeline_notebookok_.html
http://www.c-enter.hu/termekek_arak/partnerek_ajanlatai/acer/ujabb_acer_timeline_noteb.html -
atus72
őstag
Én sem találtam, viszont felhivtam az Acer-t és nem lettem okosabb viszont szomorú igen...
A lényeg, ő nem tud ilyen futó akcióról, a nyáron volt ilyen hogy 3év garancia 1 hónapig tartott, most esetleg valami egyedi bolt adhat ilyet de én nem találtam...
A ember elég kioktató hangnemben beszélt de bunkó nem volt, megkérdeztem tőle hogy mi van azokkal a konfigikkal amiket most lehet már a nagyvilágban kapni (1810T(Z)-ről van szó, Bluetooth-os, 4GB RAM, WIN7, SU7300-as procival!!!!, azt mondta hogy nem ők döntik el hogy milyen konfig kerül itthon forgalamazásra.....!??!??!!?!?!?hanem a 4 nagy disztribútor milyen konfifot rendel 1000db-os tételben.... ha ez igaz akkor megint szopó mert senki nem tudja hogy mikor mi lesz ....
Az más kérdés hogy ezt a konfigot jelenleg csak az Amazon-on láttam de ott is 1-2 hónapos rendelésre és csak az USA/Canada....
Szóval senki nem tud semmit, de gyanítom hogy nem maholnap lesz itt ez a konfig.... -
atus72
őstag
Megin szembesültem azzal hogy a világ szar felén élek...
600$... ~108000eFT, SU7300-as proci ami virtualization-t is támogat, Bluetooth is van benne..."Amazon offers the Acer Aspire Timeline AS1810T-8679 11.6-inch blue netbook for $599.99. This is the best price for this product in the US market. It ships for free. The Acer Aspire Timeline AS1810T-8679 features the Intel Core 2 Duo SU7300 processor at 1.3GHz, 4GB of DDR2 memory, a 320GB hard drive, the integrated Intel Graphics Media Accelerator 4500M graphics, and Windows 7 Home Premium OS."
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RAM topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- SSD kibeszélő
- Dell notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 - jogtiszta Windows
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest