- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duli
tag
Azt én sem értettem hogy , ha van benne sim olvasó meg plusz foglalat a modemnek akkor miért nincs antenna .
Én egy acer one netbookból vettem meg a modemet és a hozzá tartozó antennát , de ezek az antennák nem fértek el a keretben illetve a vezetékek is rövidnek bizonyultak. Hirtelen ötlettől vezérelve , egy bontott régi laptopból kioperáltam a wifi antennákat és azzal próbálkoztam . Ezek pont elfértek a felső keretrésznél a kamerra mellett jobbról illetve balról. Itt vannak egyébként a wifi antennái is a notinak , de nem zavarják egymást a működésben . Nincs összehasonlitási alapom beépitett modemes géppel, de usb modemhez képest a jelerősség kb kétszeres .
Fotókat szerelésnél nem készitettem , de majd pótolom , ha lesz időm. -
duli
tag
Na végre én is találtam egy AS1810T modellt magamnak , igaz külföldről kellett beszereznem ezért billentyűzete más kiosztású , de ez nem olyan nagy probléma .
Ami a lényeg VAN BENNE HSDPA kiépitettség, ja és BT is . Már bele is pattintottam egy Option GTM 380 kártyát és müxik. Mondjuk nem volt benne antenna , de ügyesen megoldottam azt is. Már csak a gps-t kell aktiválnom valahogy benne és teljes lesz a masina.
Első tapasztalataim a géppel nagyon pozitiv. Atomok után ( N270-280 , Z520) igazi paripa ez a gép igaz az enyémben "csak " az SU 3500 van
Formája nem nagyon fogott meg , miután előző gépem ugyanilyen méretű , de sokkal szebb kivitelezésű volt . Mondjuk az egy nagy előny , hogy az akkut teljesen besimitották a házba, de ez pont a touchpad letolásával tudták csak megtenni , mivel a bill adott méretű volt . Összességében nagyon örülök a vasnak mivel ebben mostmár minden benne van amire csak vágytam.
Csak ajánlani tudom mindenkinek -
duli
tag
Én sem vártam tovább és megvettem a 751 Packard Bell megfelelőjét . Igaz ebben sincs 3g de 80 e ft-ért nem tudtam otthagyni az MM kiárúsításában . Nem kell ennek set fsb sem teljesen rendesen megy minden ezzel a kis atom procival. Mondjuk ha 1810 ben lesz olyan kiépítettségű amire vágyom akkor úgyis lecserélem
-
duli
tag
Most láttam Digital Trendben - Notebook Acer Aspire 11,6'' 1810TZ-413G32N W7P
ezekszerint már Win 7-el is kapható? -
duli
tag
Csak írtam egy levelet az acer marketing osztályára a BT és 3G kérdésében , ha kapok választ beszámolok.
-
duli
tag
Mondjuk az is elszomorító, hogy Bluetooth nincs benne
-
duli
tag
Sziasztok .
Valaki tud már ebből beépített HSDPA változatot magyar lokalizációval? Szeretnék egyet vásárolni, mert nagyon megtetszett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HP 650 G4 laptop - 15,6FHD/I5-8250U/8-16GB-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest