- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atus72
őstag
-
Hardboy
tag
Nem akarok beleszólni, biztos igazad van, hisz a te laptopod, de véleményem szerint a múltkor felküldött képed alapján van BT-a gépedben, erre utal, hogy van hozzá kijelző LED, és a billentyűzetre is fel van festve hol lehet kikapcsolni, + alul is kell lenni egy BT kikapcsoló csúszkának.
Ezen kívül a hivatalos ACER honlap is írja hogy van a 1810T-ben is BT: "Bluetooth® 2.1+EDR (Enhanced Data Rate)"
Nem keverted össze a HSDPA (3G) modemet a Bluetooth-al? Mert 3G az enyémben sincs.
-
Hardboy
tag
Hát, én elég felületesen néztem csak meg (mostanában sajnos nincs nálam a gép), de valóban van a hátulján az aksi alatt egy jel, hogy ide toldd be a SIM-et, de emlékeim szerint egy műanyaglappal le is van zárva ez a nyílás, tehát ezt ki kell vágni hozzá. Ha ez igaz, akkor tutibiztos ugrik a gari a készülékre.
Amúgy Bluetooth már mérne lenne rajta? Van rajta. Enyémen tuti.
-
Hardboy
tag
Köszi az infókat, én is ebben a sorrendben terveztem a dolgokat
Fórumoknak is olvasója vagyok. De kösz mégegyszer..
Azomban egy kis üröm az örömben... Nem indul a masina, mert a 2 gigás Samsung ram modul feladta a harcot, ha kiveszem, megy minden tökéletesen... Úgyhogy gar szervíz elviszi szlovákiába, ott diagnosztizálják ezt ők is, és talán 10 nap múlva visszakapom a gépet... Ez van...
Előfordul az ilyen.
Ramokrol majd írok picit később... De nem vagyok megelégedve a sebességükkel...
-
petrosilov
tag
Szép jószág, nekem is felkeltette a figyelmemet. Kis mérete, hosszú üzemideje lényeges lenne számomra.
Arra volnék kíváncsi, hogy a solo processzor elég lehet-e az én alkalmazásaimhoz: Adobe Lightroom és Photoshop? Vagy várni kell a dualra? Eddig nem találtam olyan helyet, ahol be lenne ilyen processzoros jószág kapcsolva.
-
Akheron
senior tag
Megérkezett már esetleg a gép?
Vagy lehet tudni, hogy mikorra várható? Érdekelnének majd a benyomásaid, főleg az építési és anyagminőséggel kapcsolatban.
Tényleg, ez magyar billentyűzettel lesz kapható? Arra is kíváncsi leszek, hogy a kétmagos, 3G-s típus mennyibe fog itt kerülni (a notebookreview.com fórumtémájában olvastam róla).
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Hobby elektronika
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest