- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reac^
őstag
ha mindenigaz a héten hozok 1 1820P-t a legkomolyabban felszerelt változatból talán az elsők amik érkeznek az országba...
4GB DDR3, 320GB, stb...
-
Reac^
őstag
én olyat IBM-en kivül a "korszerű" gépek közül már 1en sem látok, egyébként pedig egy korlátolt beviteli eszköz sztem, egyáltalán nem kényelmes és nem is gyors vele dolgozni
ha minden jól megy jövhéten jön a 3g-s aspire one 751h verzióm és ha jól megy akkor megérkezik a 1820P tablet is a nagykerbe akkor viszont hozok képeket!!!
-
Reac^
őstag
Akkor jól gondoltam, hogy csak ebbe a nyamvatt országba nem kerül olyan verzió amiben van HSDPA...
itt vannak a GPS Enable tutorial-ok
A 751h-ból 11,6"-osból létezik 3g-s verzió, abba már a GTM 382-es modem kerül, viszont annak jók lettek volna a kábelei mert az már abba a kaszniba lett tervezve.
A lényeg hogy megoldottad. Honnan rendelted kinntről? újan v. használtan? a billentyűn kivül más eltérés nincs gondolom?Jó hogy kiderült hogy létezik és beszerezhető 1810-ből 3g-s de most kezd el jönni a tablet, aminek a funkcióira már régóta vágyom, így majd arra várhatok mire abból sikerül vadászni 3g-s változatot
-
Reac^
őstag
beszéltem a chs-es acer-es managgerrel:
3év gar csak akkor él, ha a beszállító 1000db+ felett rendel és akkor adja neki a gyártó mint kedvezményt...
---
újjabb infó:
JÖN A 1820P TABLET!!!!!!!!!!!!!!
2féle változatban előrendelhető a chs-ben, az árak nettó árak
LX.PL902.024AS1420P-232G25 N11.6" HD WXGA CB TOUCH rotatable / ULV Celeron SU2300 (1.2GHz, 800MHz FSB, 1MB cache,10W) / Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (UMA) / 1x2GB DDR3 / 1x250GB / NO ODD / Intel WiFi Link 1000 802.11b/g/Draft-N / 6 cell battery / 0.3 CrystalEye / BT (2.1) / HDMI / Dolby / S/PDIF / multi-in-one card reader / multi-gesture touchpad Windows7 Premium (64bit)106.200 Ft
LX.PN302.022AS1820PT-734G32 N11.6" HD WXGA CB TOUCH rotatable / Core 2 Duo ULV SU7300 (1.3GHz, 3M cache, 800MHz FSB, 10W) / Mobile Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD (UMA) / 2x2GB DDR3 / 1x320GB / NO ODD / Acer Nplify™802.11a/b/g/Draft-N / 6 cell battery (2.8) / 0.3 CrystalEye / BT (2.1) / HDMI / Dolby / S/PDIF / multi-in-one card reader / multi-gesture touchpad Windows7 Premium (64bit)141.100 Ft
---
Hadd kérdezzem már meg melyik bótból vettétek 3 év garral a timeline-t?
-
Reac^
őstag
A 3g hiánya mellett engem még nagyon érdekelne, hogy a kétmagos és az egymagos változtok között mekkora a különbség akkuidőben (üresjárat/terhelt).
Ez a downgrade mod is jól hangzik, látni kéne mennyit hoz az akksiban és mennyivel kevesebb a teljesítmény.
A 3g hiánya miatt lehet 751-est fogok venni, aztán SetFSB-vel 1,58-ra húzva ugyanott vok mint az 1,6os normál atom, az meg nekem tökmegfelel.
Azt nem értem, hogy ezzel a szériával üthetne az Acer, de mintha túl nagy lenne a csend. Tolni kéne a marketinget ezerrel hisz nincs konkurencia...
-
-
Reac^
őstag
Jövök a hülye kérdésemmel: 3g-s változat mikor jön magyarországra és mennyi lesz a "felára"?
-
Reac^
őstag
töktudja, te biztos jobban ráérsz mint én menj be nézd meg
-
Reac^
őstag
asszem a szpídsoppban ki lehet
mondjuk én inkább 1 napra akarom "kibéreln" hogy kiderüljön az amire használnám megfelelne e. Mert most van egy 3g-s tmobilos sima Aspire One A150 nálam "kölcsönben" és tökéletesen megfelel mindenre eddig, nettel eggyüt meg abszolút bármire jó. Most fogok hozzá rendelni szélvédőre rögzítőt aztán ráveszem hogy fusson rajt az igo
sőt jack kábellel mehet majd a Lossless audio is a fejeccségnek meg a jbl hangrendszernek
-
Reac^
őstag
hoppá gyerekek, bár egyértelmű volt hogy lesz vmikor, már csak a Z atom 1,6os meg a CULV-s változat hiányzik
Mondjuk egészen komoly így is és abszolút megfelelő lenne a teljesitménye. Ezek között nem ma fognak megjelenni a dupla magos verziók
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bestbuy játékok
- Elite: Dangerous
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogyan tuningold a PC-det, hogy a maximális teljesítményt hozd ki a játékodból
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest