- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
A tápegység 19 voltos, 1.58Amperes.
Hát hirtelen, és így késő este a következők jutnak eszembe a gépről:
- nem olyan apró mint a nwetbookok, a bill kifejezetten nagy nekem egy korábbi notim 95%-os mérete után.
- billentűzet nem rossz, de nincs olyan nyomáskonfortja mint a Vaio Z505-ömnek.
- nem rossz a bill, mert érzem hogy percről percre gyorsabban tudok rajta gépelni, szinte hiba nélkül.
- nagyon egyben van érzésre! Kb olyan érzés kézben tartani kinyitva is mintha egy darabból lenne a bill és a fedlap. A zsanérok nagyon masszív beenyomást keltenek.
- minden fogható, látható anyag igényes tapintású. Szép a szálcsiszolt alu kinézetű burkolat a bill körül. A ház alsó, matt anyaga is minőségi. A fedlap pedig simam nem 100% tükkrös.
- első indításkor a Vista restore kb 30 perc. Utána pedig a crapware install még egy óra
- kb plusz egy óra volt amíg leszedtem ezekket meg kicsit gyomláltam az oprendszeert is.
- ezek után kifelyezetten gyors a rendszer.Nagyon jó kézbe fogni, olyan érzésem van hogy nem kell vele finomkodni, mert valami masszív dolgot tartok.
Jelenleg egy t-mobil Web'n Walk modemmel hasznnálom. Install gond nélkül ment. Ugyancsak felépült a Wifi is az otthoni hálóval (miután beenngedtem a noti MAC-jét a routerre). Kártyaolvasót egy Kingston MicroSD-vel próbáltam, kellemes 13GB/s sebességgel másolt róla képeket.Az egész fenti install procedurát 100% töltött teleppel kezdtem, most kb 4 óra folyamatos használat után a telep 51%-on van
-
Strezi
őstag
Amint meglesz, írok róla valami szösszenetet. Bíztam benne hogy ezen a héten meglesz, de kedd óta szabin vagyok, ez meg céges beszerzés... Ha majd kedden megyek melóba (remélem) már az asztalon vár
Konkrétan egy Z sorozatú Vaio-t nyugdíjaz a 1810t, szóval magasan van a léc
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kutya topik
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest