- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
A tápegység 19 voltos, 1.58Amperes.
Hát hirtelen, és így késő este a következők jutnak eszembe a gépről:
- nem olyan apró mint a nwetbookok, a bill kifejezetten nagy nekem egy korábbi notim 95%-os mérete után.
- billentűzet nem rossz, de nincs olyan nyomáskonfortja mint a Vaio Z505-ömnek.
- nem rossz a bill, mert érzem hogy percről percre gyorsabban tudok rajta gépelni, szinte hiba nélkül.
- nagyon egyben van érzésre! Kb olyan érzés kézben tartani kinyitva is mintha egy darabból lenne a bill és a fedlap. A zsanérok nagyon masszív beenyomást keltenek.
- minden fogható, látható anyag igényes tapintású. Szép a szálcsiszolt alu kinézetű burkolat a bill körül. A ház alsó, matt anyaga is minőségi. A fedlap pedig simam nem 100% tükkrös.
- első indításkor a Vista restore kb 30 perc. Utána pedig a crapware install még egy óra
- kb plusz egy óra volt amíg leszedtem ezekket meg kicsit gyomláltam az oprendszeert is.
- ezek után kifelyezetten gyors a rendszer.Nagyon jó kézbe fogni, olyan érzésem van hogy nem kell vele finomkodni, mert valami masszív dolgot tartok.
Jelenleg egy t-mobil Web'n Walk modemmel hasznnálom. Install gond nélkül ment. Ugyancsak felépült a Wifi is az otthoni hálóval (miután beenngedtem a noti MAC-jét a routerre). Kártyaolvasót egy Kingston MicroSD-vel próbáltam, kellemes 13GB/s sebességgel másolt róla képeket.Az egész fenti install procedurát 100% töltött teleppel kezdtem, most kb 4 óra folyamatos használat után a telep 51%-on van
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest