Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Strezi

őstag

válasz Akheron #63 üzenetére

A tápegység 19 voltos, 1.58Amperes.

Hát hirtelen, és így késő este a következők jutnak eszembe a gépről:
    - nem olyan apró mint a nwetbookok, a bill kifejezetten nagy nekem egy korábbi notim 95%-os mérete után.
    - billentűzet nem rossz, de nincs olyan nyomáskonfortja mint a Vaio Z505-ömnek.
    - nem rossz a bill, mert érzem hogy percről percre gyorsabban tudok rajta gépelni, szinte hiba nélkül.
    - nagyon egyben van érzésre! Kb olyan érzés kézben tartani kinyitva is mintha egy darabból lenne a bill és a fedlap. A zsanérok nagyon masszív beenyomást keltenek.
    - minden fogható, látható anyag igényes tapintású. Szép a szálcsiszolt alu kinézetű burkolat a bill körül. A ház alsó, matt anyaga is minőségi. A fedlap pedig simam nem 100% tükkrös.
    - első indításkor a Vista restore kb 30 perc. Utána pedig a crapware install még egy óra
    - kb plusz egy óra volt amíg leszedtem ezekket meg kicsit gyomláltam az oprendszeert is.
    - ezek után kifelyezetten gyors a rendszer.

Nagyon jó kézbe fogni, olyan érzésem van hogy nem kell vele finomkodni, mert valami masszív dolgot tartok.
    Jelenleg egy t-mobil Web'n Walk modemmel hasznnálom. Install gond nélkül ment. Ugyancsak felépült a Wifi is az otthoni hálóval (miután beenngedtem a noti MAC-jét a routerre). Kártyaolvasót egy Kingston MicroSD-vel próbáltam, kellemes 13GB/s sebességgel másolt róla képeket.

Az egész fenti install procedurát 100% töltött teleppel kezdtem, most kb 4 óra folyamatos használat után a telep 51%-on van :DD

• Akheron

senior tag

válasz Akheron #63 üzenetére

Ja igen, ha valaki esetleg tud ehhez a típushoz illő védőtokról, megírhatná. :) Gondolom, a 10 hüvelykesekhez készült tokok kicsik, a 12 hüvelykesekhez készült tokok jóval nagyobbak, pont ilyen méretre pedig nemigen gyártottak eddig...

Új hozzászólás Aktív témák