Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• arty

veterán

válasz Laja333 #68 üzenetére

nagyon örülök a downsampling támogatásának, gedosaton keresztül olyan macera volt használni :)
    a hsz-emben nem ez a lényeg ...

- hanem, hogy a driver a legalja net frameworkot használja, ami a catalystos hibák feléért kb felelős :( számtalanszor nem indul a cata net fw frissítés után :( (pár havonta benyalom, ekkora cata reinstall...)
    ráadásul amd mindig a legujabbat teszi fel, egyébként baromira (NEM!) hiányzik a gépemről :(

- hogy nv installerében a clean install igenis jó dolog (már amikor épp működik, kaptam én már notebookon feliratok nélküli/szövegek nélküli nv controlpanelt a reboot után...), s a cikkben leírt gyorsabb telepítés kb valótlan, ill nem érdemli az előrelépés

(olvasok elég problémáról, a nem jelenik meg a jó verzio a ccc-ben pedig lassan a radeonokkal egyidős bug... vicc :( nálam egyébként sima next next finish volt a w81+290, ezúttal végre mákom volt, rámfér - sok sok éve szoptam a hdmi pattogásának bugjával, sok kártya, os és driver megfordult a gépen, gépben azóta...)

(#1) wwenigma - AMD nem érezte fontosnak a H264/4k támogatást (GPU-s gyorsítást), ezért az intellel és nv-vel ellentétben a vörösek lépéshátrányban vannak

(#75) LordX - ha szerinted a downsampling marketingfícsör, csináltass erősebb szemüveget.
    egyébként régen SSAA-nak (supersamplingnak) hívták

• orbano

félisten

válasz Laja333 #68 üzenetére

ami a nem hozzáértő felhasználóknál nem elérhető, hiszen jó eséllyel el fogja rontani a frissítést :)

Új hozzászólás Aktív témák