- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VaniliásRönk #165 üzenetére
céges noti w7-jére simán felment a mobil verzió, külön vicc, h még rebootot se kért
(itthoni w8 igen a desktopra való) -
régesrégen használtam, mert manapság túl sokkal volt gond, kilépkedni, állítgatni, reménykedni - macera
itt játékban belövöd a nagyobb felbontást és KÉSZ, megy (ha megy... amivel eddig néztem, ment!)elméletben igazat adok neked, ezért jeleztem a hibám minden kiadott driver után.
gyakorlatban azomban soha nem történt semmi. -
ez teljesen oké, hogy sebességben előreléptünk, ám azt is jól tudjuk, h az újabb AA megoldások tele vannak problémával, az ideális AA az az SSAA
márpedig ha belefér (régi/gyors a játék, erős a vga), miért ne a legszebb képminőséggel játsz?
(#140) LordX - a pattogó hdmi-t vagy 10x biztosan lejelentettem, soha nem foglalkozott vele az amd (~másfél évig!!!), naivnak se kell lenni, h amit ott leadsz, azt valóban meg is nézi valaki
-
nagyon örülök a downsampling támogatásának, gedosaton keresztül olyan macera volt használni
a hsz-emben nem ez a lényeg ...- hanem, hogy a driver a legalja net frameworkot használja, ami a catalystos hibák feléért kb felelős
számtalanszor nem indul a cata net fw frissítés után
(pár havonta benyalom, ekkora cata reinstall...)
ráadásul amd mindig a legujabbat teszi fel, egyébként baromira (NEM!) hiányzik a gépemről- hogy nv installerében a clean install igenis jó dolog (már amikor épp működik, kaptam én már notebookon feliratok nélküli/szövegek nélküli nv controlpanelt a reboot után...), s a cikkben leírt gyorsabb telepítés kb valótlan, ill nem érdemli az előrelépés
(olvasok elég problémáról, a nem jelenik meg a jó verzio a ccc-ben pedig lassan a radeonokkal egyidős bug... vicc
nálam egyébként sima next next finish volt a w81+290, ezúttal végre mákom volt, rámfér - sok sok éve szoptam a hdmi pattogásának bugjával, sok kártya, os és driver megfordult a gépen, gépben azóta...)
(#1) wwenigma - AMD nem érezte fontosnak a H264/4k támogatást (GPU-s gyorsítást), ezért az intellel és nv-vel ellentétben a vörösek lépéshátrányban vannak
(#75) LordX - ha szerinted a downsampling marketingfícsör, csináltass erősebb szemüveget.
egyébként régen SSAA-nak (supersamplingnak) hívták -
AMD összeszedhetné magát:
- net frameworkös trágya CCC elfelejtése, valami könnyed és átlátható felület kellene
- installer teljes clean installt csináljon: szedjen le mindent, vesszen minden beállítás akár (akinek kell, az előtte exportálhasson amit akar), induljunk tiszta lappal
- installer első képernyőjén MINDENT belőhess, amit csinálni akarsz, még az auto reboot-nak is legyen pipaez lenne valódi előrelépés... nem az átnevezett, karácsony előtti "amd-hírt" generáló driverátnevezés, ami pont olyan szar, amilyennek egy elsietett, karácsonyi megjelenésnek lennie kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest