- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
(sóhajt...)
Természetesen sok múlik a környezeten is, de ha csak egy kicsi légáram is szellőzteti a dolgokat, akkor már ki is pipálhatjuk a problémát! (és csak ritkán látni olyan barmot, aki pölö szekrényben tartaná a gépét hermetikusan zárva, vagy ne lenne leg. egy venti benne...)
Attól meg nem kell félni, h 50-60 fokosra melegszik a borda... nem fog.
Itthon is egy-eyg huzamosabb játék után sem melegebb az a fél kilónyi alu ami rajta van a kártyámon.Alig kézmeleg még a mag felett is! És lehet, h a játék nem 100%-os terhelést vált ki, de ha az nem, akkor mi?? Nem kell aggódni ilyen apróságok miatt, mint a "környezete"! Ha vmi hűtőborda miatt ég le egy vezeték a gépben, akkor ott vmi orbitális kivitelezési hiba adódott és garantáltan bekerül a történelem könyvekbe meg a guiness rekordokba. (nálam is ömlesztve van minden bent már több éve, és soha semmi baj nem volt, még csak nem is kezdték ki a dolgok egymást.
-
7
addikt
Physics Processing Unit, aka PhysX... fizikai számolóegység. Az Ageia gyártja, egyes játékok fizikájának a számolására van. Elvileg mentesíti a procit bizonyos terhelésektől, de igazából még nincs olyan játék, ami kihasználná (és lehet, nem is nagyon lesz). Azt én sem tudom, honnan szedte, hogy neked ilyened van, ráhagytam.
-
Teasüti
nagyúr
-
Teasüti
nagyúr
...én még mindig értetlenül állok itt. Na mindegy, buta szűklátökörű kocka vagyok...
Ohh, kezdem kapisgálni... Majd megkérdem egy pingvin haveromat, magyarázza el!
Mindenesetre ha haszontalan, akkor miért vettél hozzá ppu-t? És még engem fikáznak a milliós gépért??(amit mégcsak szándékomban sem áll megvenni, ellenben te ha jól értem, akkor kidobtál "fölösbe" 40k-t
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest