Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Luck Dragon #37 üzenetére
ez mindig egy huzd meg ereszd meg játék. 1 évben csökken egy évben javul és akkor lehet a marekting hogy mennyivel jobb az üzemidő :).
-
kchris78
veterán
Csak en azt kerdezem meg hogy amikor terjed az influenza akkor is tudnak lenni húzós halálozási arányok egy egy szerencsétlenebb évben. Mégsem közli a média naponta a számokat és még a maszkot SEM veszi fel az se aki vegigpruszkoli a villamost, pedig azt hatékonyan blokkolja a maszk. Abban is sok szerencsétlen ember hal meg (vannak cikkek a statisztikakrol).
És ez nem az emberek hibája hanem a politikáé meg a médiáé. Utobbinak a kovid (most meg a háború) egy termék ami brutális látogatottságot hoz .Szerintem a kinai csírában elfojtás nem fog működni. Ha nem tudod nullára tenylegesen levinni a számot ha lassan is de kibukkan ujra.. Szerintem tévhit hogy meg lehet úszni, hacsak nem a további életét az ember egy barlangban vagy akárhol egy lakatlan helyen tölti el és nem érintkezik senkivel. Szerencse hogy az omikron sokkal kevesebb kockazattal jár mint az eddigiek, csak terjed mint a fene. Az oltás erre meg már sokkal kevésbé hatékony.
Kérdés merre tart most a gyógyszer..Engem műtöttek 2x kovid alatt, hát nem ajánlom senkinek azt a macerát amit az jelentett (pedig sima baleseti), onnantól hogy időpont, stb.
-
kchris78
veterán
vicc ez az egész... itthon is végigment az egész országon az omikron.. nagyon lehetett látni a különbséget hogy hány esetszámból mennyi ember került kórházba, az omikron esetében a _hivatalos_ lecsengő 1-2-3000 esetszám mellett a kórházi számok stagnáltak... plusz, egy 2000ftos gyorsteszt mellett ki az aki hivatalos PCR teszteléssel akart szarakodni (ár...), tehát a megbetegedések szerintem igazából nem is kerültek statisztikába.. Persze halálozás ehhez is köthető de influenza is van..
Kíváncsi leszek emiatt beszakadnak e majd a telefongyártási statisztikák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged