- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpZ
senior tag
válasz
Penge@Borisz #12 üzenetére
Nekem ha fekete és minimal akkor a Lian Li ugrik be, és igen a ventik sokkal jobbak. Most is fractal házam van és ezzel az egyel nem vagyok elégedett vele kapcsolatban. Egyébként megint felesleges gombütögetés ami itt folyik, két nagyszerű gyártóról beszélünk. Felőlem lehet koppintás ha jobban sikerül mint az alapötlet és jobb köritést is kap. Bármelyik márkát választja az ember nem nyúlhat mellé. Ami zavar a fent emlitett birkaság mint a Fiat 125 és a Ladáknál is fent áll sajnos.
-
SpZ
senior tag
Ugyanannyi légkavaró az csak egy dolog. A Fractal nem éppen azonos minőségűeket használ a Nanoxiával szemben. Nanoxia jóval halkabb és a házaiban nagyon jól mozgatja a levegőt (itt látok némi tervezést is). Nyilván jobban szerepelne a Fractal is nanoxia ventikkel de akkor meg miért hasonlitgatjuk őket ha egyértelmű a dolog. Nézz be a gépházas topicba, a gépházak mestere ShellKretor is hasonlóképpen fog vélekedni. Igen unalmas már a téma fekete és minimal akkor Fractal... mint a birkák sajnos.
-
SpZ
senior tag
Nekem volt Deep Silence 2. Mindenki a Fractalos témával jön, már elég unalmas. A Nanoxia tapasztalataim alapján (úgy hogy volt szerencsém a fractalhoz is) sokkal jobban hűt, tágasabb és valamivel átgondoltabb a belseje és ráadásul stabilabb. Egy problémám volt vele az a wiring space ami szerintem lehett volna nagyobb is, ott a fractal jobb. Hangszigetelésre mind2 ház kiváló volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest