- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge@Borisz
tag
Érdekes, hogy azt írod, hogy a Nanoxia halkabb, mint a Fractal. Nekem történetesen az utóbbi van néhány hónapja és hát nulla hangja van még úgy is, hogy a hőségben maxra voltak kapcsolva a ventik. Nehéz elképzelni "jóval halkabbat", amikor ez sem hallható... Ez a fekete és minimál design pedig voltaképpen a Fractal védjegye már mióta, ezért nem hiszem, hogy birkaság, ha élből ez a márkanév ugrik be az embereknek egy ilyen design láttán. Eme ház pedig kivitelezésében egyértelmű koppintás, én amikor megláttam a képeket, azt hittem, hogy valami Fractalos light kiadás.
Mindezzel együtt örvendetes, hogy majdnem annyi szolgáltatással és ilyen jó felépítéssel már ennyiért hozzá lehet jutni a piacon egy ilyen házhoz.
-
proci985
MODERÁTOR
pedig elnezve a ket hazat szerintem biztos, hogy egyezik az ODM, nezd meg pl a labaikat.
a 14es Fractal ventik egyebkent teljesen jok, de a 12esek se feltetlenul cseresek (beepitett szabalozoval szepen csendesitheto a rendszer).
bteebi: mondjuk 9.3 kilo acelhaztol nem sok ekkora meretben, nekem van itthon full alu hazam ami uresen 13.8 (bar az nagytorony). a fractal R4 is uresen 12.3 kilo, szoval valamit ebbol kisporoltak.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest